Utilizing Identity and Access Management to enable both security and superior customer experience | With Roel Bierens, Head of Digital Trust and Security – Identify at LeasePlan

28 november 2023

Hoe kunnen digitale vertrouwensoplossingen zoals identiteits- en toegangsbeheer (IAM) waarde genereren via een verbeterde klantbeleving (CX) zonder de veiligheid op te offeren? Dit onderwerp zal behandeld worden door LeasePlan. LeasePlan is een toonaangevende aanbieder van Auto als een Dienst, een trend waarbij voertuigbezit wordt vervangen door een op abonnementen gebaseerde mobiliteitsoplossing. Een sleutelfactor in het succes van LeasePlan is een klantgerichte aanpak die digitale vertrouwen opbouwt. Echter, gezien de grote hoeveelheid klantkanalen die deel uitmaken van een keten zoals die van LeasePlan, leidt dit tot ernstige zorgen op het gebied van gegevensbeveiliging. Dus, hoe beveiligt een bedrijf hun gegevens zonder de CX op te offeren? Hoe verleent u toegang aan de juiste personen en entiteiten terwijl u veiligheidsnormen handhaaft? En hoe vermindert u wrijving voor klanten terwijl u hun gegevens veilig houdt?

Roel zal LeasePlan's op identiteit gebaseerde benadering van beveiliging presenteren en de implicaties ervan voor CX bespreken om tijdens zijn presentatie antwoorden te geven op dergelijke vragen. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Roel en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om mee te doen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Roel Bierens, LeasePlan

Inschrijven
speaker
Roel Bierens

Head of Digital Trust & Security – Identify

Roel Bierens is het Head of Digital Trust and Security - Identiteit bij LeasePlan, waar hij de kans heeft gehad om de capaciteiten vanuit een bijna nieuwe staat op te bouwen. Momenteel is hij verantwoordelijk voor LeasePlan's IAM (Onderneming, PAM en Klant) en PKI. Eerder werkte hij 7 jaar als beveiligingsadviseur bij Deloitte, waar hij een grote verscheidenheid aan beveiligingsoplossingen heeft gezien voordat hij zich op IAM richtte.

Company
LeasePlan

Informatie
Onderwerp

Hoe kunnen digitale vertrouwensoplossingen zoals identiteits- en toegangsbeheer (IAM) waarde genereren via een verbeterde klantbeleving (CX) zonder de veiligheid op te offeren?

Programma

Locatie: Kasteel Woerden, Kasteel 3, 3441 BZ, Woerden

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Enterprise Architects, Security Architects & IAM Leads

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.