Transparantie en leiderschap tijdens een cyberaanval | De strategie en aanpak van Trust Krediet Beheer (TKB)

30 maart 2023

Deze bijeenkomst is kleinschalig, interactief, besloten en persoonlijk van aard. Deze setting biedt ondernemers, bestuurders en directeuren de mogelijkheid om onderling ervaringen uit te wisselen en over en weer van elkaar te leren. Na de keynote van Rick en Rutger is een groot gedeelte van deze sessie dan ook gewijd aan discussie en interactie. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Rutger van Oosten, TKB

Rick van der Kleij, TNO

Inschrijven
speaker
Rutger van Oosten

Algemeen Directeur

Rutger is sinds 2010 Algemeen Directeur bij TKB, een credit-management service-provider met ruim 200 medewerkers. Met meer dan 20 jaar ervaring binnen de FS-sector weet hij als geen ander waar de belangen van zijn organisatie liggen. Eind 2020 werd al zijn ervaring op de proef gesteld, toen TKB door een buitenlandse partij gehackt werd. Rutger neemt u mee in zijn strategie om zijn organisatie en haar klanten door onzekere tijden te manoeuvreren.

Company
TKB

speaker
Rick van der Kleij

Senior scientist cybersecurity

Rick van der Kleij is psycholoog en werkt als senior onderzoeker en adviseur cybersecurity bij TNO. Door onderzoek vanuit een breed perspectief uit te voeren, waarbij technologie, organisatorische en menselijke factoren van cybersecurity worden meegenomen, levert hij een bijdrage aan hoger niveau van cyberweerbaarheid voor het Nederlandse bedrijfsleven. Tijdens deze bijeenkomst vertelt Rick wat cyberweerbaarheid is, waarom dat van belang is in de strijd tegen cyberaanvallen zoals Rutger die heeft ervaren en hoe u dit vermogen kunt vergroten.

Company
TNO

Informatie
Onderwerp

Het aantal cyberaanvallen neemt ieder jaar toe en de gevolgen hiervan zijn enorm. Diefstal van gegevens, imago schade en bedrijfsschade bij onderbreking of stilstand van bedrijfsactiviteiten– het zijn slechts enkele voorbeelden. Maar wat doe je op het moment dat je gehackt bent en data mogelijk op straat komt liggen? Dergelijke situaties stellen eisen aan daadkracht en leiderschap van een bestuurder, maar ook aan uw IT-omgeving. Rutger van Oosten, Algemeen Directeur van Trust Krediet Beheer (TKB) neemt u vanuit zijn eigen ervaringen op dit vlak mee in zijn strategie om een cybersecuritycrisis te bedwingen. Transparantie staat hierin centraal. Hoe begeleidt u als bestuurder de organisatie door een breach? Leer tijdens deze bijeenkomst van de aanpak van Rutger van Oosten

Programma

Locatie: regio Utrecht
17:30 - 20:30

De inloop van onze bijeenkomst is om 17.30 uur, waarna het programma inclusief diner van 18.00 – 20.30 uur duurt. Aansluitend bent u als vanzelfsprekend meer dan welkom om na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee. Deelname is vrij van kosten.

Doelgroep

Vision Dinner voor ondernemers, bestuurders en directeuren

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.