De weg naar IoT-beveiliging: hoe Signify zorgt voor productbeveiliging met het oog op de toekomst

27 september 2022

Tijdens deze Visual Dinner zal Sandeep Kumar, Director, R&D Group Manager IoT Security bij Signify, een presentatie geven over hoe hij de ontwikkeling van veilige aangesloten verlichtingssystemen begeleidt & ondersteunt en welke uitdagingen hier voor de toekomst liggen.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Sandeep Kumar, Signify

Inschrijven
speaker
Sandeep Kumar

Group Manager IoT Security

Als Director, R&D Group Manager IoT Security, leidt Sandeep de IoT Security Group bij Signify Research. De IoT Security Group is een centraal innovatieteam dat nauw samenwerkt met de consumenten- en professionele business units van Signify over de hele wereld. Ze richten zich op het waarborgen van digitale beveiliging van de aangesloten bliksemsystemen, identificeren mitigaties als onderdeel van de respons op beveiligingsincidenten en ondersteunen bovendien het creëren van interne beveiligingsprocessen en -richtlijnen.

Company
Signify

Informatie
Onderwerp

De mogelijkheden van Internet of Things (IoT) zijn eindeloos en Signify loopt voorop in het toevoegen van een intelligentielaag aan verlichte omgevingen. Voor verbonden apparaten die gegevens over hun omgeving kunnen verzamelen en delen, is echter een strikte validatie van de beveiliging vereist. Zeker als je bedenkt dat deze producten niet alleen vandaag veilig moeten zijn, maar ook morgen en de jaren daarna.

Programma

17:30- 20:30

Doelgroep

Directeuren en Managers Cyber Security

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.