Business Continuity in Uncertain Times | Managing the future at GSK

17 november 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Gregory Descamps, Senior Manager Security, Crisis, and Business Continuity bij GSK, spreken over zijn ervaringen met het benaderen van diverse risico's zoals het risico van gas- en elektriciteitsstoringen en tekorten als gevolg van crises als oorlog en klimaatverandering. Gregory zal ingaan op het coördineren van programma's en het faciliteren van reflectiegroepen en tools voor crisisbeheersing. Na zijn presentatie is er de gelegenheid om eigen inzichten te wisselen met Gregory en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Gregory Descamps, GSK

Inschrijven
speaker
Gregory Descamps

Senior Manager, Security, Crisis & Business Continuity

Met een academische achtergrond in chemie begon Gregory zijn carrière als consultant bij biofarmaceutisch bedrijf UCB. Sinds 2016 werkt hij bij GSK. Gregory heeft ervaring met het organiseren van grootschalige crisisresponsplannen en -oefeningen en is zeer bekwaam in het waarborgen van veerkracht in organisaties in de particuliere sector, crisisbeheer en kaders voor rampenplanning. Hij is verantwoordelijk voor het crisis- en continuïteitsmanagement programma bij GSK Vaccines.

Company
GSK

Informatie
Onderwerp

Onzekere tijden vragen om veilige kaders en solide implementaties. De wereldwijde uitdagingen waarmee we worden geconfronteerd in de nasleep van de Covid-19-crisis en tijdens de Russische invasie van Oekraïne variëren van druk op de toeleveringsketens tot stijgende inflatie en hoge grondstofprijzen. Aangezien deze resultaten een enorme impact hebben op bedrijven, is het belangrijk om voorbereid te zijn op crisissen en een plan voor risicobeperking te hebben.

Programma

Locatie: Regio Antwerpen
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Evenement voor bestuurders en managers in bedrijfscontinuïteit, veerkracht, crisis en communicatie

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.