Talentmanagement in de moderne arbeidsmarkt | De innovatieve aanpak van ’s Heeren Loo

6 december 2023

Tijdens dit Vision Dinner nemen Catherine Bolger (Manager HR ’s Heeren Loo) en Ramon de Groot (Manager ’s Heeren Loo Academie) u graag mee in hun vernieuwende aanpak. Welke stappen zijn al gezet, wat staat hen nog te doen en wat zijn de uitdagingen die zij in dit traject zijn tegengekomen? Na de presentatie is er ruim de gelegenheid om met hen en de andere deelnemers over deze thema’s in gesprek te gaan en ervaringen en kennis te delen. Wij nodigen u van harte uit om u te laten inspireren door het verhaal van ’s Heeren Loo en om aan dit gesprek deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Catherine Bölger, 's Heeren Loo

Ramon de Groot, Heeren Loo Academie

Inschrijven
speaker
Catherine Bölger

Manager HR

Catherine is ruim vijf jaar werkzaam bij ‘s Heeren Loo, eerst als manager recruitment en nu manager HR. In deze rol is zij verantwoordelijk voor de HR- dienstverlening in verschillende regio’s en stuurt zij HR-teams aan. Catherine is aan de slag gegaan met de opdracht recruitment aan te sturen naar een proactieve afdeling die decentraal, dicht bij de klant, opereert en die werkt en denkt vanuit de sollicitant in plaats van vanuit de managers. Vervolgens heeft zij de slag gemaakt naar “werk vanuit je talent”, de nieuwe wervingsstrategie, welke in juli’23 is geïmplementeerd.

Company
's Heeren Loo

speaker
Ramon de Groot

Manager

Ramon is reeds 20 jaar werkzaam in de gehandicaptenzorg in diverse rollen zoals social worker, verandermanager en academie manager. In zijn rol als academie manager bij ’s Heeren Loo is hij samen met het MT verantwoordelijk voor het ondersteunen van ca. 17.000 medewerkers in hun leer-en ontwikkeltrajecten. Naast het aansturen van regionale academie teams en de strategische ontwikkeling van de academie ligt zijn specifieke focus op het ontwikkelen van nieuwe samenwerkingen en innovaties met het onderwijs in Nederland.

Company
Heeren Loo Academie

Informatie
Onderwerp

In de snel veranderende arbeidsmarkt is het aantrekken en behouden van toptalent de sleutel tot succes. ’s Heeren Loo erkent dit en daarom kiest de organisatie voor een innovatieve, creatieve en persoonlijke visie op werving, ontwikkeling en behoud van werknemers. Hierin ligt de focus op ‘werken vanuit talent’ en zijn werving en leren omgevormd tot een krachtige synergie, gericht op continue groei, ontwikkeling en interne mobiliteit.

Programma

Locatie: Restaurant Kloosterhoeve, Kloosterweg 2, 3481 XC Harmelen

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

HR Directeuren uit de publieke sector

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.