Vision Dinner with head of Business Technology at Eneco

21 maart 2024

Bastiaan Gerrits, Head of Business Technology NL bij Eneco, heeft uitgebreide ervaring op het gebied van Digitale Transformatie. Onder zijn leiding bevindt Eneco zich aan de voorhoede van een transformerende digitale reis, uiteindelijk gericht op het ondersteunen van het doel van Eneco om klimaatneutraliteit te bereiken tegen 2035. Tijdens een uniek Vision Dinner op 21 maart zal Bastiaan, die zich inzet voor het hervormen van de toekomst van energie, zijn visie delen over digitale transformatie.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Bastiaan Gerrits, Eneco

Inschrijven
speaker
Bastiaan Gerrits

head of Business Technology

Company
Eneco

Informatie
Onderwerp

De kern van Gerrits' aanpak bestaat uit drie cruciale stappen. Allereerst "digitaal intern," waar de focus ligt op het automatiseren van interne processen en het nemen van op data gebaseerde beslissingen. Vervolgens is er "digitaal extern," gericht op het digitaliseren van klantprocessen. Ten slotte, de heilige graal van digitale transformatie, "digitale diensten," omvat het creëren van schaalbare diensten die kunnen meegroeien met het bedrijf. Een opvallend voorbeeld hiervan zijn de Virtuele Krachtcentrales (VPPs) van Eneco, die op intelligente wijze energieopwekking, verbruik en opslag met elkaar verbinden en de lokale aanbod, vraag en prijzen van energie volgen.

Als je dieper wilt ingaan op de strategische beslissingen die Eneco heeft genomen om een succesvolle digitale transformatie te bevorderen, nodigen we je uit voor dit Vision Dinner bij Lakehouse Rotterdam. Na Gerrits' presentatie neem je deel aan een gemodereerde groepsdiscussie met vakgenoten, waarin je ervaringen kunt uitwisselen en best practices en uitdagingen kunt delen.

Met jarenlange ervaring bij KPN is Bastiaan Gerrits onlangs toegetreden tot Eneco, waar hij een schat aan expertise meebrengt in het begeleiden en uitvoeren van digitale transformaties gedurende zijn carrière. Zijn uitgebreide achtergrond plaatst hem in een unieke positie met een visie op digitale transformaties, die hij graag tijdens deze Round Table-sessie wil delen.

Programma

Locatie: Lake House Rotterdam, Bergsebosdreef 6, 2661 GN Bergschenhoek

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Chief Information Officers, Chief Technology Officers, Chief Digital Officers

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.