Digitale Transformatie: Bouwen terwijl je Beweegt | Politie Nederland: De Grote Strategische IT Uitdagingen

15 mei 2024

Om de veiligheid van de maatschappij en de organisatie zelf te kunnen bewaken, moet de IT van De Politie op orde, innovatief en vooruitstrevend zijn. Joop van der Born draagt daar als CTO aan bij en is verantwoordelijk voor een optimale en effectieve inzet van (nieuwe) technologie. De belangrijkste vraag, en tevens grootste uitdaging, hierbij is, hoe je innoveert en digitaal transformeert, zonder de veiligheid, continuïteit en vertrouwelijkheid in het geding te brengen?

Joop van der Born, Politie

Inschrijven
speaker
Joop van der Born

CTO

Joop van der Born is sinds 2023 werkzaam als CTO van de Politie Nederland. Binnen de Politie is hij verantwoordelijk voor de volledige ICT-technologie portefeuille. Als lid van de dienstleiding van de Dienst IV (circa 3.700 fte’s) stuurt en stimuleert hij de ontwikkeling van de digitale transformatie van de politieorganisatie. Als directeur ICT van de Universiteit Leiden was hij verantwoordelijk voor de modernisering van de ICT voor zowel onderwijs als onderzoek. Hij heeft daarnaast veel ervaring in het centraliseren van de ICT binnen grote gemeentelijke organisaties, waaronder de gemeente Amsterdam. Hij heeft een veelzijdige achtergrond van bestuurskunde tot digitale transformatie. Als CTO zet hij zich in op alles wat nodig is om de digitale transformatie te ontwikkelen en duurzaam te verankeren.

Company
Politie

Informatie
Onderwerp

Joop neemt u tijdens dit Vision Dinner mee in de strategie met bijbehorende uitdagingen bij De Politie. Hierbij is hij ook erg benieuwd hoe u zelf digitaal transformeert, ‘terwijl uw bedrijf open is’, hoe u de adoptie van nieuwe technologie onder werknemers bevordert, hoe u bouwt aan volwassenheid op het gebied van cyber security en welke lessen er te trekken zijn uit de cloud migraties van andere bedrijven. Hij daagt u uit mee te brainstormen over deze strategische vraagstukken. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen!

Programma

Locatie: n.t.b., regio Utrecht

17:00 | Start programma (inclusief diner, presentatie en discussie)
20:00 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directeuren Data & IT

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.