The Digital Transformation of NN: Commercializing Data and AI | NN: Reframing AI as a Business Issue, Not Just an IT Issue

16 april 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Lieke ingaan op de complexiteit van NN's digitale transformatiereis en de rol van de hybride structuur bij het bevorderen van digitale oplossingen en geletterdheid bij zakelijke leiders. Tjerrie zal bespreken welke AI-gebruikscases zijn geïmplementeerd en hoe hun gecreëerde zakelijke waarde wordt gemeten. Na de presentatie is er gelegenheid voor open discussies met Lieke, Tjerrie en andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Lieke Luttmer, Nationale-Nederlanden

Tjerrie Smit, Nationale-Nederlanden

Inschrijven
speaker
Lieke Luttmer

Chief Customer & Commerce Officer

Als Chief Customer & Commerce Officer streeft Lieke ernaar om Nationale-Nederlanden te transformeren tot een digitale leider met klantgerichtheid en data als kern. Eerder bekleedde ze digitale leiderschapsrollen bij Intergamma, ING en Ahold. Terugkerende thema's in haar werk zijn klantfocus, innovatie, technologie, gebruikerservaring, e-commerce en de kracht van data & AI. Lieke heeft een achtergrond in strategieconsulting en heeft een INSEAD MBA.

Company
Nationale-Nederlanden

speaker
Tjerrie Smit

Chief Analytics Officer

Na ongeveer 20 jaar bij ING en Nationale-Nederlanden te hebben gewerkt, waar hij verschillende functies heeft bekleed op het gebied van marketing en datamanagement, is Tjerrie sinds maart 2023 de Chief Analytics Officer van NN Group. Hij is vastbesloten om AI op grote schaal en op een veilige manier binnen het bedrijf uit te voeren.

Company
Nationale-Nederlanden

Informatie
Onderwerp

AI, Digitaal en Data zijn veelgebruikte buzzwoorden binnen bedrijven. Het integreren en commercialiseren ervan om zakelijke waarde te garanderen is echter een cruciale uitdaging. Lieke Luttmer, Chief Customer & Commerce Officer, samen met Tjerrie Smit, Chief Analytics Officer bij Nationale-Nederlanden Groep, leidt de digitale transformatie van NN om deze uitdaging aan te pakken. Door een hybride structuur te gebruiken die IT- en datagerelateerde medewerkers dicht bij de kernactiviteiten plaatst, terwijl een gecentraliseerde manier van werken wordt gehandhaafd, richt Lieke zich op vragen zoals hoe digitale geletterdheid op te bouwen, technologie bij zakelijke leiders te brengen en samen te werken in een zeer gediversifieerd bedrijf.

Programma

Locatie: Central Park in Voorburg

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

IT, Data & Business Leaders

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.