The Role of Data in Digital Transformations | Vanderlande’s view on how to deal with digital transformation within the data domain

13 april 2023

Tijdens dit Vision Dinner zal Sander Kerstens, Director of Data Analytics bij Vanderlande, reflecteren op hoe Vanderlande zijn digitale transformatie heeft benaderd vanuit het data-oogpunt. Hoe hebben ze het organisatiebewustzijn vergroot en data-eigenaarschap gecreëerd? Waarom kozen ze voor een data-mesh-benadering? En wat zijn enkele uitdagingen die ze tijdens dit proces zijn tegengekomen? Na zijn presentatie is er een open discussie met Sander en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Sander Kerstens, Vanderlande

Inschrijven
speaker
Sander Kerstens

Director Central Analytics Organization

Sander Kerstens is opgeleid als zowel wiskundige als docent, en werkte als Advanced Analytics consultant bij KMPG. Ook vervulde hij de functie van Expert Advanced Analytics bij Van Lanschot Kempen. Sander kreeg bij Vanderlande de kans om vanuit het niets een centrale data-analyseorganisatie op te zetten vanuit het oogpunt van een operationeel model en een dataplatform als een manier van werken. Hij was aanvankelijk de Delivery and Development-manager van de nieuwe Central Analytics Organization, maar nam afgelopen zomer het stuur over van deze internationale divisie, waar ontwikkelaars werken vanuit kantoren in Atlanta, Pune en Veghel.

Company
Vanderlande

Informatie
Onderwerp

Digitale transformatie is een hot topic geworden voor elk bedrijf. Hoewel het misschien onvermijdelijk is, brengt het ook een aantal problemen met zich mee, variërend van het vinden van de juiste tooling tot het overtuigen van uw personeel om mee te doen aan de transformatie. Eén ding is duidelijk: het is cruciaal om data centraal te plaatsen en te erkennen als een belangrijke factor voor uw digitale transformatie, vooral als het gaat om het overdragen en opslaan van data. En hoewel dit misschien wel een van de belangrijkste onderdelen van elke digitale transformatie is, is het ook de meest uitdagende. Dus welke rol spelen directors of data in dat proces?

Programma

Locatie: Restaurant de Hoefslag, Bosch en Duin
18:00 - 20:30

Doelgroep

Directors and Managers Data & Analytics

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.