Successful Data Leadership at NXP | Showing Value to Maximise the Business Impact

28 mei 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Patrick Attallah, CDO bij NXP, zijn kijk delen op wat de sleutel tot succes is in data-leiderschap. Patrick zal dit uitvoeriger uitleggen voordat hij de discussie op gang brengt over obstakels, best practices en de waarde van het hebben van data in de bedrijfsdomeinen, om gezamenlijk de toekomst van data-leiderschap vorm te geven. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Patrick Attallah, NXP

Inschrijven
speaker
Patrick Attallah

Chief Data Officer

Patrick Attallah heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van strategie, digitale innovatie en transformationele verandering. Hij heeft succesvol technologiegerichte bedrijven ontwikkeld en geleid en wereldwijde digitale en data-analyseprojecten uitgevoerd. Werkzaam bij bedrijven zoals DSM, is Patrick nu Global CDO bij NXP, waar hij de digitale en data-transformatiereis versnelt, de adoptie van AI en data-analyse maximaliseert om zakelijke waarde, positieve verandering en duurzame groei te stimuleren.

Company
NXP

Informatie
Onderwerp

Als Chief Data Officer is het van groot belang om te laten zien hoe data kan worden ingezet voor waardecreatie en innovatie. Bepaalde elementen moeten worden gerealiseerd, variërend van strategische routekaarten tot een agile mindset en de juiste manieren van werken. Om dat te bereiken, is de juiste datastrategie, met zijn bouwstenen voor organisatorische en technologische capaciteiten, cruciaal om te voldoen aan de digitale en AI-transformatie van uw organisatie. Maar hoe kunt u uw dataorganisatie structureren om het echte potentieel en de waarde van data te laten zien? Hoe democratiseert u de toegang tot data in de hele organisatie, waarbij u capaciteiten aanspreekt en een naadloos proces garandeert? En daarnaast, hoe pakt u effectief aankomende uitdagingen aan en grijpt u kansen in het domein van AI en GenAI?

Programma

Locatie: The Lounge, High Tech Campus, Eindhoven

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directors of Data

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.