Vision Dinner met ING

18 januari 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Kay Jaiswal, Global Head of BI & Analytics bij ING, een presentatie geven. Meer informatie volgt.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Kay Jaiswal, ING

Inschrijven
speaker
Kay Jaiswal

Global Head of BI & Analytics

Company
ING

Informatie
Onderwerp

Meer informatie volgt.

Programma

Locatie: Regio Utrecht of Amsterdam

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Deze sessie is onderdeel van het Data & Analytics Platform, een samenwerkingsinitiatief van Capgemini, Dataiku en Snowflake om een ​​sterk netwerk op te zetten waarin data-executives van de meest toonaangevende bedrijven van Nederland kennis kunnen uitwisselen, openlijk uitdagingen kunnen bespreken en kunnen samenwerken om meer data gedreven te zijn. Met vier sessies per jaar inspireert en ondersteunt het platform organisaties bij het effectief inzetten van data om zo impactvol mogelijk te worden en waarde te blijven creëren. De combinatie van de uitgebreide kennis van de partners van het platform en de ervaring van de sprekers op hoog niveau met verschillende achtergronden stelt deelnemers in staat om verandering te omarmen, silo's te doorbreken en gegevens in hun eigen bedrijf te democratiseren.

Doelgroep

Chief Data Officers

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.