Unlock Untapped Value | The Digitalisation Journey of Shell

29 september 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Nils Kappeyne, Vice President for Architecture, Platforms & Data bij Shell, zijn geleerde lessen delen uit de digitale transformatie van Shell en hoe u de democratisering van digitale vaardigheden centraal kunt stellen in uw digitale strategie. Na zijn presentatie is er een open discussie met Nils en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om mee te doen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Nils Kappeyne, Shell

Inschrijven
speaker
Nils Kappeyne

VP Architecture, Platforms & Data

Nils Kappayne is een energie- en IT-expert met meer dan 25 jaar ervaring in (senior) IT-management functies. In juli 2020 werd Nils benoemd tot Vice President voor DIY Software Development bij Shell IT International in Den Haag. Hij lanceerde een initiatief in alle Shell-bedrijven om digitaal te democratiseren en werknemers in staat te stellen samen te werken aan op maat gemaakte digitale oplossingen die Powering Progress ondersteunen, de strategie van het bedrijf om de overgang naar een netto-nuluitstoot te versnellen. In augustus 2021 werd Nils benoemd tot Vice President for Architecture, Platforms & Data, rapporterend aan Shell Group CIO Jay Crotts en het aansturen van de versnelde digitale en energietransformatie van Shell.

Company
Shell

Informatie
Onderwerp

Bedrijven zullen nieuwe manieren vinden om aan de behoeften van hun klanten te voldoen zolang de wereld gedigitaliseerd is. Een sterke gegevens basis, architectuur en democratisering van digitale vaardigheden onder het personeel zijn vereist voor een succesvolle digitale transformatie in de energiesector. Met deze overtuiging lanceerde Shell vorig jaar het "Do It Yourself"-programma voor de ontwikkeling van citizen software. Met het programma hoopt Shell haar medewerkers aan te moedigen data te gebruiken en softwareapplicaties te maken om hun dagelijkse zakelijke problemen te verbeteren. Zonder eerdere ervaring met coderen kunnen medewerkers hun eigen applicaties bouwen met low-code of no-code oplossingen. Hoe creëer je zo’n ‘digital-for-all’-cultuur? Wat zijn de voordelen maar ook mogelijke valkuilen?

Programma

Locatie:
Kasteel Kerckebosch
Arnhemse Bovenweg 31, 3708 AA Zeist

17:30 | Start
20:30 | Einde

Dit Vision Dinner maakt deel uit van een serie van vier evenementen, geïnitieerd door Capgemini, Informatica en Snowflake, waarin we stilstaan ​​bij data gerelateerde onderwerpen. Tijdens elke sessie neemt een spreker uit de praktijk je mee op zijn of haar reis en daarna volgt een uitgebreide en gemodereerde dialoog. Deze sessies zijn bedoeld om inspiratie op te doen en van elkaar te leren. De inloop begint om 17.30 uur, het programma inclusief presentatie, discussie en diner duurt van 18.00 tot 20.30 uur. Deelname is gratis en u bent van harte welkom!

Doelgroep

Chief Data Officers, Directors IT & Enterprise Architects

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.