Providing the entire Organisation with the right IT Tools – NN Group Scaling Solutions

13 oktober 2022

Tijdens dit Vision Dinner gaan Peter Siegmann, CIO EAS, en Tjerrie Smit, Head of Data and AI, dieper in op het opschalen van het Data and Analytics Platform binnen de NN Group. Dit platform creëert nieuwe IT-tools en integreert bestaande systemen om databeheer te delen en analyses binnen, en tussen afdelingen te verbeteren. Dit draagt ​​bij aan een datagedreven organisatie die als doel heeft de customer journey continu te verbeteren. Gerelateerd aan het platform zullen Peter en Tjerrie ingaan op data governance, schaalvergroting, behaalde resultaten, en visie op de toekomst.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Peter Siegmann, Nationale Nederlanden

Tjerrie Smit, Nationale Nederlanden

Inschrijven
speaker
Peter Siegmann

CIO Enterprise Application Services (EAS

Peter Siegmann is een ervaren IT-leider met een geschiedenis van werken in de informatietechnologie- en dienstensector voor bank- en verzekeringsorganisaties. Peter werkt sinds 2019 bij NN, waar hij sinds mei 2021 de functie van CIO EAS bekleedt. Hij is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van alle generieke applicatiediensten en applicatieplatforms voor de gehele NN Group.

Company
Nationale Nederlanden

speaker
Tjerrie Smit

Head of Data & A

Tjerrie Smit werkt ruim 17 jaar bij NN en bekleedde verschillende functies op het gebied van data, waaronder de functie: Manager Advanced Customer Analytics, totdat hij in 2020 Head of Data & AI werd. NN investeert in AI op drie gebieden: productmarkt optimalisatie , procesefficiëntie en fraude- en claim analyses. Tjerrie heeft onder meer het kader opgesteld om te toetsen of initiatieven voldoen aan criteria als transparantie, uitlegbaarheid en ethiek.

Company
Nationale Nederlanden

moderator
Rob Klomps

VP Digital Transformation Financial Services

Rob Klomps heeft een achtergrond in Marketing, Innovation, Finance en IT. Het afstemmen van IT en Operations op de strategie van het bedrijf staat bij Rob centraal. In januari van dit jaar begon hij in de rol van Industry CTO Financial Services bij Salesforce. Met zijn brede expertise faciliteert hij de dialoog en discussie met u en de andere deelnemers. Uiteraard deelt hij ook zijn visie op het thema.

Company
Salesforce

Informatie
Onderwerp

De hoeveelheid data binnen organisaties groeit snel, waardoor de behoefte aan IT-tools die maximale waarde uit de verzamelde data halen, toeneemt. Waardevolle data kunnen elementen zoals klantervaringen en efficiëntie van bedrijfsprocessen verbeteren. Verschillende afdelingen binnen een organisatie, of verschillende takken binnen een groep, zoeken echter vaak een andere waarde uit de verzamelde data. Hoe voorzie je de verschillende afdelingen of vestigingen van de benodigde gegevens? Hoe pas je IT-tools aan om de verwerking en analyse van gegevens door de afdelingen heen te differentiëren, terwijl je een gecentraliseerde kern behoudt.

Programma

Locatie: Regio Utrecht of Amsterdam
17:30 - 20:30

Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Peter, Tjerrie en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om mee te doen!

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Evenement voor Directors of Information, Technology and Data

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.