Explainable AI to Shape the Future – ABN AMRO’s insights on Explainable AI

30 maart 2023

Tijdens dit Vision Dinner deelt Lennart Bootsman, Head of Artificial Intelligence, waarom hij Explainable AI cruciaal vindt en enkele praktische tips over hoe je een model kunt bouwen dat aan al deze eisen voldoet. Na zijn presentatie is er een open discussie met Lennart en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Lennart Bootsman, ABN AMRO

Inschrijven
speaker
Lennart Bootsman

Head of Artificial Intelligence

Binnen ABN Amro bekleedt Lennart Bootsman de functie van hoofd kunstmatige intelligentie. Op het gebied van data science heeft hij meer dan 8 jaar ervaring. Lennart heeft ook meer dan 20 jaar in moeilijke en complexe omgevingen gewerkt, waarbij hij geavanceerde technologie gebruikte om het leven van mensen te verbeteren.

Company
ABN AMRO

Informatie
Onderwerp

Het werken met data en verschillende machine learning (ML) modellen is onmisbaar in het huidige en toekomstige werk. In sommige gevallen presteren machine learning (ML)-modellen beter dan mensen. Maar in plaats van simpelweg de inzichten te accepteren die machine learning (ML)-modellen bieden, moeten we ze kritisch bekijken. Mensenwerk blijft de basis voor nieuwe technologie, wat betekent dat het vatbaar is voor fouten, misverstanden of onzekerheid. We hebben AI nodig om de resultaten ervan duidelijk uit te leggen om ernstige negatieve gevolgen voor verschillende belanghebbenden te voorkomen. Dus hoe zorg je ervoor dat de modellen die je bouwt, begrijpen wat je bedoelt tijdens het programmeren en hoe kun je de resultaten begrijpen?

Programma

Locatie: n.t.b.
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Directors and Managers Data, AI & Analytics

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.