Embracing the Power of AI at Philips | Unlocking Opportunities and Overcoming Challenges

10 oktober 2023

Tijdens dit Vision Dinner zal Ger Janssen, a.i. Department Head of AI, Data Science & Digital Twin bij Philips, zijn ervaringen delen met zowel de technische als ethische aspecten van AI-implementatie. Deze unieke perspectieven op het gebruik van generatieve en verantwoorde AI zullen u waardevolle inzichten bieden. Bent u op zoek naar inspirerende en betekenisvolle discussies die de toekomst van AI in organisaties vormgeven? U bent van harte welkom om deel te nemen aan dit evenement!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Ger Janssen, Philips

Inschrijven
speaker
Ger Janssen

a.i. Department Head AI, Data Science & Digital Twin

Ger Janssen heeft een PhD in Applied Physics behaald aan de Technische Universiteit Eindhoven in Nederland. Hij trad in 2001 in dienst bij Philips op het gebied van computationele modellering en begon zich later te richten op AI en hybride intelligentie, waarbij hij AI combineerde met computationele modellering. Hij was hoofd van de afdeling AI, Data Science & Digital Twin bij Philips Research tot juli en is momenteel Principal Scientist Data & AI, waarbij hij Philips ondersteunt bij het op de markt brengen van nieuwe innovatieve op AI gebaseerde oplossingen, waaronder het actuele onderwerp Generatieve AI. Bij deze activiteiten is het leidende principe dat alle Philips-oplossingen moeten bijdragen aan het vervullen van het quadruple aim: betere gezondheidsresultaten, hogere tevredenheid van patiënten en personeel tegen lagere kosten.

Company
Philips

Informatie
Onderwerp

Generatieve AI veroorzaakt een revolutie in de manier waarop industrieën opereren en biedt spannende kansen en uitdagingen die traditionele grenzen overschrijden. Als leider in zijn vakgebied kijkt Ger Janssen, a.i. Department Head of AI, Data Science & Digital Twin bij Philips, ernaar uit om zijn persoonlijke inzichten te bespreken over hoe generatieve AI de toekomst bij Philips vormgeeft. Van verbetering van documentatie tot gezondheidszorgoplossingen zal Ger echte voorbeelden delen van hoe Philips generatieve AI heeft geïmplementeerd en met welke uitdagingen hij in dit proces te maken heeft gehad. Hij zal ook ingaan op de ethische overwegingen die ontstaan bij het ontwikkelen en gebruiken van AI-modellen. Hoe zorgt Philips ervoor dat het verantwoordelijke AI-praktijken hanteert om een onbevooroordeeld en ethisch verantwoord besluitvormingsproces te waarborgen? En hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijfsethische normen worden gehandhaafd bij het aanschaffen van modellen van derden?

Programma

Locatie: Kasteel Woerden, Kasteel 3, 3441 BZ Woerden

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Data Directors

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.