Efteling’s Data-Driven Approach Towards a Sustainable Themepark | Encountering and Overcoming Challenges

12 december 2023

Tijdens deze sessie zal Jonas Rietbergen, Manager Data & Insights bij de Efteling, delen hoe het attractiepark zijn kracht benut om energieverbruik te optimaliseren, het aantal gasten te voorspellen, piektijden te plannen en de algehele operationele efficiëntie te verhogen voor een duurzamere toekomst. Met concrete voorbeelden zal Jonas zijn inzichten presenteren over hoe je aan je datagedreven duurzaamheidsreis kunt beginnen en ook de uitdagingen die voor ons liggen, zoals opschalen, meten en gedragsverandering bij medewerkers.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Jonas Rietbergen, Efteling

Inschrijven
speaker
Jonas Rietbergen

Manager Data & Insights

Jonas Rietbergen heeft ervaring in strategie en organisatietransformatie. Na bijna 10 jaar bij PwC te hebben gewerkt, trad hij in 2017 in dienst bij de Efteling waar hij verschillende functies bekleedde. In zijn huidige positie als Teamleider Data en Inzichten leidt hij de Efteling in de richting van een datagedreven organisatie, samen met een team van datawetenschappers, ingenieurs en analisten.

Company
Efteling

Informatie
Onderwerp

Achter de betoverende wereld van de Efteling, het grootste Nederlandse attractiepark, schuilt een inspirerend verhaal van datagedreven duurzaamheid. Wij nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit Vision Dinner, waar we zullen ingaan op de rol van gegevens bij het vormgeven van de ambitieuze reis van de Efteling naar klimaatneutraliteit in 2030 en hun onwrikbare toewijding om tegen 2032 klimaatpositief te worden.

Programma

Locatie: Buitenplaats Sparrendaal, Hoofdstraat 89, 3971 KE Driebergen-Rijsenburg

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directors Data

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.