Roep om Regie: Data-deling en standaardisering binnen de gezondheidssector

25 januari 2022

Tijdens de Virtual Round Table delen sprekers die een belangrijk discipline binnen het gezondheidsdomein vertegenwoordigen hun uitdagingen, verwachtingen en visie op de data uitwisseling binnen de Nederlandse zorg. Daarbij komen onderwerpen als digitalisering en standaardisering aan bod. Vanuit het Maastricht UMC+ verwelkomen we Paul Hillman, CIO & Director Medical Technology en vanuit ONVZ, Anna Chernilovskaya, CIO. Bent u benieuwd naar hun verhaal en gaat u graag met peers in gesprek over digitalisering in de zorg? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan deze Virtual Round Table!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Paul Hillman, Maastricht UMC+

Anna Chernilovskaya, ONVZ

Inschrijven
Speaker
Paul Hillman

Hij begon ooit bij de Amerikaanse Luchtmacht, maar inmiddels heeft Paul Hillman meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van IT, HR en Finance. Binnen Nederland was hij eerder werkzaam als CIO voor de Hogeschool Utrecht en de TU Delft. In zijn huidige rol als CIO & Director Medical Technology bij het Maastricht UMC+ houdt hij zich niet alleen bezig met interne aangelegenheden, maar het ontwikkelen van samenwerkingsrelaties met andere medische technologie- en IT-organisaties, zowel nationaal als internationaal.

Company
Maastricht UMC+

Speaker
Anna Chernilovskaya

Anna Chernilovskaya is een ervaren bestuurder en onderzoeker en momenteel werkzaam als CIO voor ONVZ. In haar huidige rol is ze de sleutelspeler in de digitale transformatie van ONVZ: het realiseren van een data- en informatie gedreven organisatie. Eerder was ze werkzaam voor de Universiteit Utrecht, Achmea en de Nederlandse Spoorwegen. Bij de Nederlandse Spoorwegen was ze in haar rol als Chief Enterprise Architect onder meer verantwoordelijk voor het opstellen van de NS IT-strategie als onderdeel van de nieuwe NS-strategie. In 2021 werd Anna door MT/Sprout uitgeroepen tot Next Leadership 50.

Company
ONVZ

Informatie
Onderwerp

Het integraal uitwisselen van digitale gegevens biedt grote kansen voor de Nederlandse zorg. Echter, het overwegend gedecentraliseerde zorglandschap in Nederland maakt het sturen op prioriteiten en de samenwerking tussen partijen niet altijd eenvoudig. Bij het ontbreken aan centrale regie worden vaak veelbelovende initiatieven niet opgeschaald naar de potentie die ze bieden. De overheid heeft de duidelijke taak om te faciliteren, uiteraard in nauwe samenwerking met belangrijke stakeholders in de zorgsector.

Programma

17.00 - 18:30

Microsoft Teams

Doelgroep

CIO’s uit de zorg, overheid en zorgverzekeringsbranche

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.