Innovatie door Samenwerking | De unieke rol van het Erasmus MC

12 oktober 2022

Tijdens deze Virtual Round Table deelt Jan Willem Schoemaker, CISO bij Erasmus MC, zijn uitdagingen en ervaringen rondom succesvolle partnerships en stakeholder management op het gebied van informatiebeveiliging en cyber security. Bent u benieuwd naar zijn ervaringen en visie? U bent van harte welkom!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Jan Willem Schoemaker, Erasmus MC

Inschrijven
speaker
Jan Willem Schoemaker

CISO/ Business Continuity Manager

Jan Willem is inmiddels meer dan 19 jaar verbonden aan het Erasmus MC. In zijn rol als CISO zet hij zich in voor effectieve samenwerkingen voor informatiebeveiliging en cyber security tussen verschillende stakeholders, op nationaal en internationaal niveau. Daarbij spelen zijn ervaringen in het verleden als voorzitter van de Nederlandse Zorg-ISAC (Information Sharing and Analysis Center) een belangrijke rol. Naast zijn functie als CISO, is Jan Willem ook verantwoordelijk voor Business Continuity Management.

Company
Erasmus MC

Informatie
Onderwerp

Door de toenemende digitalisering van de gezondheidszorg en hulpverlening groeit de behoefte om de weerbaarheid op het gebied van informatiebeveiliging en cyberdreigingen te verhogen. Daarbij speelt samenwerking een belangrijke rol; door middel van uitwisselingen en coördinatie op en tussen de verschillende niveaus wordt de hele keten versterkt. Dit omvat regionale samenwerking, maar ook op landelijk en EU niveau. Hoe profiteer je daarbij als organisatie maximaal van samenwerkingsinitiatieven?

Programma

Locatie: Microsoft Teams

16:00 - 17:30

Doelgroep

Evenement voor stakeholders vanuit de overheid, zorg, het bedrijfsleven & wetenschap

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.