Innovatie, Optimalisatie en Specialisatie | Digitalisering voor betere en betaalbare zorg bij het UMC Utrecht

6 oktober 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Corné Mulders de ervaringen rondom digitalisering, optimalisatie en specialisatie delen vanuit zijn rol als CIO bij het UMC Utrecht. Hij zal aan de hand van concrete voorbeelden onder meer ingaan op de digitaliseringsstrategie. Daarnaast zal Corné uitweiden over landelijke gegevensdeling en de benodigde digitaliseringsslag aldaar. Bent u benieuwd naar zijn verhaal en gaat u graag met peers in gesprek over digitalisering in de zorg? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan dit Vision Dinner!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Corné Mulders, UMC Utrecht

Inschrijven
speaker
Corné Mulders

CIO

Corné Mulders werkte lang in verschillende rollen binnen ABN AMRO, waarvan het langst als CIO voor Nederland. In 2014 maakte hij de overstap naar de zorgsector. Na functies bij het St. Antonius en Catharina ziekenhuis streek hij in 2016 neer bij het UMC Utrecht. In zijn huidige rol als CIO zet Corné zich in voor een IT organisatie op basis van waardeketens, en voor slimme digitale innovaties die het zorgpersoneel ontlasten en de zorg op lange termijn betaalbaar moeten houden.

Company
UMC Utrecht

Informatie
Onderwerp

De werkdruk in de ziekenhuizen is al een aantal jaar ongekend hoog en de zorgkosten blijven stijgen. Deze ontwikkelingen vragen om slimme oplossingen, meer preventie en zorg op maat. Kortom innovatie, optimalisatie en specialisatie. Daarbij mogen er geen concessies worden gedaan aan de kwaliteit en toegankelijkheid van de zorgverlening. Digitalisering biedt waardevolle uitkomsten voor bovenstaande uitdagingen. Maar hoe verwerk je visie naar een heldere strategie en uiteindelijk de praktijk? Hoe innoveren we de zorg om haar betrouwbaar en betaalbaar te houden?

Programma

Locatie: regio Utrecht
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Voor stakeholders vanuit de overheid, zorg, het bedrijfsleven & wetenschap

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.