Vision Dinner met Henk Kroeskamp | Agile werken bij Rijkswaterstaat | 7 september 2022

7 september 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Henk Kroeskamp, Directeur Ontwikkeling en Services bij Rijkswaterstaat, een presentatie geven. Meer informatie volgt.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Henk Kroeskamp, Rijkswaterstaat

Inschrijven
speaker
Henk Kroeskamp

Directeur Ontwikkeling en Services

Company
Rijkswaterstaat

moderator
Robert van Schayk

Director Enterprise Public Sector

Company
VMware

Informatie
Onderwerp

Meer informatie volgt.

Programma

Locatie: n.t.b.
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

CIO’s en IT Directeuren vanuit de centrale overheid

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Security

Bedrijfsgerichte digitale transformatie bij allnex | Optimalisatie van de integratie van data en systemen

Tijdens dit Vision Dinner zal Wim Vanderpoorten de benadering van allnex delen om de vaak aTijdens dit Vision Dinner zal Wim Vanderpoorten de benadering van allnex delen om de vaak tegenstrijdige doelen van innovatie en veiligheid te beheren in een steeds meer onderling verbonden wereld. Hij zal ingaan op uitdagingen met betrekking tot beveiliging en gegevens ondersteuning in relatie tot de algehele digitale transformatie van allnex, waarbij hij de nadruk legt op de integratie en optimalisatie van gegevens en systemen en het op een veilige manier clusteren van gegevens, om deze in hun concurrentievoordeel te gebruiken. Na zijn presentatie is er een gemodereerde discussie met Wim en de andere deelnemers. Wilt u meer weten over de uitdagingen waar Wim en de andere deelnemers mee te maken hebben gehad tijdens hun transformatietraject? Dan bent u van harte welkom!tegenstrijdige doelen van innovatie en veiligheid te beheren in een steeds meer onderling verbonden wereld. Hij zal ingaan op uitdagingen met betrekking tot beveiliging en gegevens ondersteuning in relatie tot de algehele digitale transformatie van allnex, waarbij hij de nadruk legt op de integratie en optimalisatie van gegevens en systemen en het op een veilige manier clusteren van gegevens, om deze in hun concurrentievoordeel te gebruiken. Na zijn presentatie is er een gemodereerde discussie met Wim en de andere deelnemers. Wilt u meer weten over de uitdagingen waar Wim en de andere deelnemers mee te maken hebben gehad tijdens hun transformatietraject? Dan bent u van harte welkom!

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.