Responsible workforce management in a changing world | The great shift in Vion’s workforce structure

9 mei 2023

Tijdens dit Vision Dinner deelt Binne zijn geleerde lessen over zowel strategische als operationele uitdagingen in personeelsbeheer. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Binne en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Binne Visser, Vion Food Group

Inschrijven
speaker
Binne Visser

CHRO

Binne Visser vervult sinds september 2018 de rol van CHRO bij Vion Food Group. Vion is een internationale producent van vlees, vleesproducten en plantaardige alternatieven met productielocaties in Nederland, Duitsland en België. Binne heeft ruim 25 jaar ervaring in HR-management en deed ervaring op in de agrarische sector als HR-directeur bij Kramp en ForFarmers Group.

Company
Vion Food Group

Informatie
Onderwerp

Als onderdeel van de 100 grootste voedingsbedrijven ter wereld heeft Vion meer dan 12.000 medewerkers, van wie 60% in 2020 werd ingehuurd via externe arbeidskrachten. Vanaf 2021 verplichtte een nieuwe wet in Duitsland bedrijven om werknemers voor hun kernactiviteiten direct in dienst te nemen, in plaats van ze via flexbureaus in te huren. Door deze nieuwe wet werd Vion ook verantwoordelijk voor hun huisvesting en woon-werkverkeer. Binne Visser gaat in op de enorme verschuiving die Vion heeft doorgevoerd in haar personeelsbestand, zoals het in januari 2021 begon met ongeveer 65% direct ingehuurd personeel.

Programma

Locatie: n.t.b.
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

HR directors

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.