IT Driving Effectiveness and Employee Experience | Telenor’s HR in the lead of IT

25 april 2023

De Telenor Group, een groot conglomeraat van telecombedrijven in Azië en Europa, ging al vroeg op pad om Flexibel Werken volledig te omarmen. Dat beleid is na de pandemie ongewijzigd gebleven ondanks tegenstrijdige ervaringen. Tijdens deze Virtual Round Table zal John Alphonse, Director Digital Employee Experience bij Telenor, zeldzame inzichten geven in hoe de zaken zich hebben ontwikkeld en geleerde lessen.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

John Alphonse, telenor

Inschrijven
speaker
John Alphonse

Director Digital Employee Experience

John begon in 2000 te werken op het hoofdkantoor van Telenor in Noorwegen. Hij ontving een beurs om een PhD te doen aan de Universiteit van Oslo. Zijn proefschrift ging over flexibele normen als een manier om praktijken van het ene land naar het andere te brengen. Hij keerde terug naar Telenor om deel te nemen aan het Way of Work-programma. Het begon met Live Meeting 2005 als de vervanging van telefoonconferenties. Daarna SharePoint gevolgd door facebook@work (later Workplace genoemd), Microsoft 365 en Secure Remote Worker-concepten. Elke stap om de digitale werkplek en werknemerservaring te beveiligen om eerst de pandemie te overleven en vervolgens te gedijen met werken op afstand.

Company
telenor

Informatie
Onderwerp

De recente tumultueuze jaren als gevolg van de pandemie hebben de verandering in de dagelijkse werkpraktijken versneld. Vandaag de dag geeft slechts 13% van de werknemers er de voorkeur aan om uitsluitend op kantoor te werken, terwijl de rest liever gedeeltelijk of volledig op afstand werkt. Hoewel het moreel en de productiviteit voordelen van een flexibele werkomgeving onmiskenbaar zijn, blijven technische en operationele overwegingen voor grote uitdagingen zorgen, met name de werknemerservaring.

Programma

Locatie: Microsoft Teams
16:00 - 17:30

Doelgroep

Evenement voor directeuren van HR, IT en Digital

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.