Hedendaagse Uitdagingen binnen de Inkoopafdeling | ABN AMRO: Hoe audit je leveranciers dieper in de keten?

30 januari 2024

Tijdens dit Vision Dinner gaat Sylvia in op de verschillende uitdagingen rondom leveranciers, sustainability en digitalisering binnen de inkoopafdeling. Ze deelt haar strategie om hier op operationeel niveau mee om te gaan. Na de presentatie is er gelegenheid voor open discussie rondom deze onderwerpen met Sylvia en andere deelnemers. U bent van harte welkom!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Sylvia Bosma, ABN AMRO

Inschrijven
speaker
Sylvia Bosma

Sylvia Bosma, Procurement Head of Category (External Hire, HR, Market Data and Mobility)

Sylvia Bosma kan zich na 23 jaar en 11 posities binnen ABN AMRO een echte expert noemen als het gaat om de ‘organisatie ABN AMRO’. Van Salesmanager tot haar huidige rol als Procurement Head of Category - Sylvia is al vele uitdagingen binnen de bank aangegaan. Momenteel is ze bezig met meerdere strategische vraagstukken zoals werknemerstekorten, duurzaamheids-uitdagingen, en migratie van systemen binnen de inkoopafdeling en leveranciers.

Company
ABN AMRO

Informatie
Onderwerp

Met de aankomende Europese ESG-wetgeving in 2025 is het cruciaal om de impact van jouw toeleveringsketen te begrijpen. Sylvia Bosma, Procurement Head of Category bij ABN AMRO, werkt dan ook hard om haar afdeling op deze uitdagingen voor te bereiden. Zo werkt zij aan zowel third-party als fourth-party risk management om audits van haar leveranciers' leveranciers mogelijk te maken, zoals samenwerking met organisaties die leveranciersaccreditatie bieden. Ook kijkt zij naar hoe duurzaamheid op een operationeel haalbare manier in de contracten kan worden geïntegreerd. Verder zet zij zich in om de besluitvorming binnen de inkoopafdeling meer data-gedreven te maken, mede in het licht van de toenemende ESG-rapportagestandaarden.

Programma

Locatie: ’t Amsterdammertje, Loenen aan de Vecht

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Chief Procurement Officers, Directeuren Procurement

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.