Het balanceren van winst en doelen: de strategische verschuiving voor CFO’s | BAM: De nieuwe CFO – Van digitaal naar waarde gedreven

14 mei 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Bart Meussen ingaan op de 'value-driven' rol van financiën. Hoe breng je de focus tussen geld en duurzaamheid in balans? Hoe ondersteun je tegelijkertijd 'organizational stability and agility'? Hoe maak je maximaal gebruik van software oplossingen om waardegedreven groei te ondersteunen? Na de presentatie is er gelegenheid voor open discussies met Bart en andere deelnemers. Je bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Bart Meussen, BAM

Inschrijven
speaker
Bart Meussen

Executive Director Finance NL

Bart Meussen (RC) is de Executive Director Finance Netherlands van de Royal BAM Group. Als Group Controller werkt hij al enkele jaren voor het bedrijf, waarvan een deel van die periode als interim CFO. Meussen begon zijn carrière bij KPN na het afronden van zijn studie in Tilburg en Amsterdam. Na een periode van 8 jaar stapte hij over naar Philips, waar hij functies bekleedde in verschillende bedrijven (in Nederland en België). In de periode 2016-2019 werkte hij opnieuw als EVP Finance bij KPN, verantwoordelijk voor een deel van de financiële organisatie en voor de (digitale) Finance Transformation van het bedrijf. Gedurende deze periode was Meussen een veelgevraagd spreker over het thema van de rol en ontwikkeling van de Financiële functie. Naast zijn rol bij BAM is Meussen lid van de Raad van Toezicht van Fontys Hogescholen en geeft hij regelmatig gastcolleges bij diverse opleidingen.

Company
BAM

Informatie
Onderwerp

De bouwsector in Nederland maakt turbulente tijden door. De energietransitie, woningtekorten, de focus op duurzame renovatie; slechts enkele onderwerpen uit een langere lijst waar BAM en andere bedrijven in de sector mee te maken hebben. Als gevolg hiervan verandert de rol van de CFO, en de rol van de financiële functie in het algemeen. Er is een duidelijke noodzaak om te focussen op meer dan alleen het (financiële) resultaat en waarde te leveren aan het bedrijf en de organisatie.

Programma

Locatie: Restaurant HFSLG, Bosch en Duin

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

CFO

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.