Implementatie van CSRD-normen bij Air France-KLM: Hoe nieuwe wetgeving financiële en duurzaamheid teams samenbrengt

18 juni 2024

Arjen Veter, Director of Digital Finance & Procurement bij Air France-KLM, en Sibren Douma, Program manager ESG Reporting & Decision Support bij Air France-KLM Group, zullen ons meenemen aan de hand van de roadmap van hun bedrijf, de uitdagingen en vroege successen van de implementatie van CSRD. Dit omvat een proefperiode in de zomer van dit jaar en de uitdagingen wanneer twee disciplines met zeer verschillende waarden en culturen moeten samenwerken.

Kom naar dit Vision Dinner op 18 juni om te luisteren naar de ervaringen van Arjen en Sibren en neem deel aan de discussie met beiden, evenals de andere deelnemers, over dit fascinerende onderwerp. Er zal ruimschoots gelegenheid zijn om te netwerken, zowel tijdens het diner als daarna, dus zorg ervoor dat u zich aanmeldt!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Arjen Veter, Air France-KLM

Sibren Douma, Air France-KLM

Inschrijven
speaker
Arjen Veter

Director of Digital Finance & Procurement

Arjen Veter heeft een echt Air France-KLM-hart. Hij begon meer dan 30 jaar geleden bij KLM en kent het bedrijf van binnen en van buiten. Van vliegroutes tot gegevenshubs en digitale financiën en inkoop in zijn huidige rol; Arjen heeft het allemaal gezien. Zijn gevarieerde verleden bij het bedrijf is van grote waarde voor het CSRD-beleid.

Company
Air France-KLM

speaker
Sibren Douma

Program manager ESG Reporting & Decision Support

Sibren Douma is een ervaren programmamanager bij Air France-KLM met ervaring in Financiën, HR, Data en Duurzaamheid. Dit generalistische profiel maakt hem de perfecte kandidaat om buiten de gebaande paden te denken en zowel zakelijk georiënteerde als inspirerende resultaten te behalen in zijn huidige rol als Programmamanager ESG Reporting & Decision Support.

Company
Air France-KLM

Informatie
Onderwerp

Met de naderende startdatum van de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), ondernemen veel bedrijven stappen om te voldoen aan de nieuwe voorschriften. De wet, die bedoeld was om duidelijkheid en harmonisatie te brengen in de inspanningen van bedrijven op het gebied van duurzaamheid, dwingt bedrijven om rapportagestandaarden op het gebied van duurzaamheid te implementeren die vergelijkbaar zijn met die in de financiële sector worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn dat gegevens en resultaten op het gebied van duurzaamheid moeten worden gepubliceerd en verifieerbaar moeten zijn vanuit een derde perspectief.

De ontvangst begint om 17:30 uur, gevolgd door het programma (inclusief diner) van 18:00 tot 20:30 uur. Daarna is er gelegenheid voor koffie, thee en netwerken. Deelname is gratis.

Programma

Locatie: Restaurant HFSLG, Bosch en Duin

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directors in Finance

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.