Value Over Valuta | Tata’s nieuwe benadering van Business en Procurement

19 juni 2024

Neem deel aan dit Vision Dinner waarbij Willem Vermeulen, Chief Procurement Officer bij Tata Steel Europe, zijn ervaringen deelt over het vergroenen, schoner en circulair maken, zijn successen, mislukkingen en het perspectief van zijn bedrijf dat momenteel een unieke positie inneemt in het publieke discours. Tijdens het diner is er ruimte voor discussies met Willem en de andere deelnemers en voor netwerken.

Willem Vermeulen, Tata Steel

Inschrijven
speaker
Willem Vermeulen

Chief Procurement Officer


Willem Vermeulen is een veelzijdige professional met een schat aan ervaring bij Tata Steel Europe. Voordat hij zijn huidige functie begon, heeft hij zowel technische als verkoopposities bekleed binnen Tata Steel Europe, wat hem een brede basis geeft om vanuit te werken.

Company
Tata Steel

Informatie
Onderwerp

Willem Vermeulen, Chief Procurement Officer bij Tata Steel Europe, staat aan de frontlinie van de inspanningen van Tata Steel om zichzelf te verbeteren. Een van de manieren waarop Willem en Tata Steel dit doen, is door de manier waarop het bedrijf waarde bekijkt te veranderen; van een puur monetair standpunt naar een bredere visie die maatschappelijke kwesties omvat. Willem implementeert dit beleid met enthousiasme om bij te dragen aan de visie van TSN om een schone, groene en circulaire staalonderneming te worden die op elke manier duurzaam is. Dit heeft geleid tot groenere keuzes met betrekking tot scope 1-, scope 2- en scope 3-emissiereducties, de implementatie van een verantwoord inkoopbeleid en maatregelen om overlast voor de lokale gemeenschap te verminderen. Bijvoorbeeld de installatie van een ontstoffingsinstallatie voor een van de fabrieken, duurzame brandstof voor uitgaande logistiek of zink met een laag koolstofgehalte.

Programma

Locatie: Michelin Restaurant ‘t Amsterdammertje, Rijksstraatweg 119, 3632 AB Loenen aan de Vecht

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Chiefs, Directors, Heads of, VP and Senior Managers. Responsibility: procurement

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.