KPN’s Journey to becoming the greenest telco in the world: The role of procurement in KPN’s strategy

27 maart 2024

Het worden van een van 's werelds groenste telecombedrijven is geen eenvoudige prestatie. Toch heeft het in Nederland geboren KPN dit weten te bereiken. In 2011 is KPN overgestapt op groene elektriciteit, heeft het in 2015 klimaatneutraliteit bereikt en streeft het naar circulariteit tegen 2025. Zo'n prestatie kan alleen worden behaald met de juiste mensen, waaronder Jeroen Wegkamp, CPO bij KPN. Jeroen leidt de strategie om doelen te bereiken, zoals Net Zero in de hele toeleveringsketen tegen 2040, met behoud van een naadloze verbinding met inkoop. Binnen de strategie gaat hij in op verschillende uitdagingen zoals partnerschap, digitalisering en het aantrekken van het juiste talent.

Tijdens dit Vision Dinner neemt Jeroen je mee door de reis van KPN. Hij zal lessen delen die zijn geleerd en een glimp geven van wat de toekomst van KPN inhoudt. Daarnaast zal hij je uitdagen met vragen over hoe het begrip partnerschap meer betekenis kan krijgen. Achteraf is er gelegenheid voor netwerken en krijg je de kans om de nieuwste BMW-producten te ervaren.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Jeroen Wegkamp, KPN

Inschrijven
speaker
Jeroen Wegkamp

Chief Procurement Officer

Naast dat hij zoon, broer, echtgenoot, vader en hockeycoach is, is Jeroen Wegkamp CPO van KPN, het netwerk van Nederland en het meest duurzame telecombedrijf ter wereld. KPN kan dit niet bereiken zonder zijn leveranciers en partners. De inkoopfunctie van KPN draagt direct bij aan de strategische ambities van het bedrijf door de eisen van KPN te koppelen aan de best mogelijke partners.

Company
KPN

moderator
Bart Verhoef

Sales Director and Executive Board Member

De terugkeer van Bart Verhoef bij BMW Group Nederland als Sales Director en lid van de Raad van Bestuur markeert een belangrijke mijlpaal, waarbij hij put uit zijn uitgebreide verkoopervaring die is opgedaan tijdens zijn succesvolle ambtstermijn bij MINI Belux. Bart's eerdere functies, waaronder Head of MINI bij BMW Group Nederland, dragen bij aan zijn veelzijdige achtergrond op het gebied van zakelijke verkoop, marktintelligentie en aftersalesbeheer. Zijn herbenoeming weerspiegelt de waardevolle expertise die hij heeft opgedaan sinds hij zich in 2006 bij de BMW Group voegde.

Company
BMW Group Nederland

Informatie
Onderwerp

Sustainability | Procurement | Partnerships

Programma

Locatie: BMW Group Nederland, Einsteinlaan 5, 2289 CC Rijswijk

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Om de volledige elektrische BMW-ervaring te krijgen, bieden we je graag de mogelijkheid om gebruik te maken van de ophaalservice vanaf je huis of kantoor naar de locatie en weer terug. Vink het vakje aan in het registratieformulier als je van deze service gebruik wilt maken. Na je registratie zullen we contact met je opnemen om de service in te plannen. Houd er rekening mee dat we deze speciale service kunnen garanderen voor registraties die vóór of op 27 februari zijn ontvangen.

Doelgroep

Chief Procurement Officers, Chief Finance Officers and Directors of Finance

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.