CSRD: Business Case on Upcoming ESG Reporting Challenge | Renewi: A Roadmap towards Navigating the CSRD

20 maart 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Patrick u meenemen door het proces van het creëren van de routekaart en zal hij uitweiden over zijn gedachten over de uitdagingen en de huidige stand van zaken van de nieuwe richtlijn. Bijvoorbeeld, hoe zullen autoriteiten bedrijven controleren met betrekking tot deze wettelijke maatregelen? Na de presentatie is er gelegenheid voor open discussies met Patrick en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Patrick Schillemans, Renewi

Inschrijven
speaker
Patrick Schillemans

Finance Director

Patrick Schillemans is een echte financiële professional die zijn hele professionele leven actief is geweest in Financiën & Administratie. Voordat hij financieel directeur werd bij Renewi, werkte hij bijna 12 jaar bij Sabic, een wereldleider in chemie, waar hij verschillende financiële functies binnen het bedrijf vervulde.

Company
Renewi

Informatie
Onderwerp

Met de aanstaande Europese ESG-wetgeving in 2025 is het begrijpen welke KPI's relevant zijn voor de rapportage van uw bedrijf en hoe u ze moet rapporteren van cruciaal belang. Daarom bouwt Patrick Schillemans, Financieel Directeur bij Renewi, een routekaart om Renewi te helpen dit uitdaging succesvol aan te gaan. Om deze routekaart te creëren, moeten bedrijven hun dubbele materialiteitszelfbeoordeling uitvoeren om te bepalen welke KPI's relevant voor hen zijn. Op basis van deze beoordeling belicht de routekaart de relevante KPI's, hoe ze te rapporteren, en brengt eventuele uitdagingen in kaart bij het rapporteren van de KPI's, zoals het veiligstellen van de daadwerkelijke gegevens die nodig zijn om ze te rapporteren.

Programma

Locatie: n.t.b., omgeving Rotterdam

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Chief Finance Officers and Finance Directors, Directors in Sustainability en Directors in Supply Chain

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.