Verkopen van een Duurzame Toekomst | DHL’s inzet voor het verminderen van koolstofemissies in de luchtvaart samen met hun klanten

8 november 2023

DHL Express richt zich op een nieuwe dienst waarmee klanten de koolstofemissies die gepaard gaan met hun zendingen kunnen verminderen ('insetten') door het gebruik van Sustainable Aviation Fuel (SAF). De nieuwe dienst, GoGreen Plus genaamd, wordt mogelijk gemaakt door de recente samenwerkingen van DHL met bp en Neste om SAF te leveren aan DHL Express-hubs over de hele wereld. Als VP Sales DHL Express NL is Simone Allerts verantwoordelijk voor het promoten van de vermindering van koolstofemissie bij de klanten van DHL. Daarnaast zal ze haar belangrijkste uitdagingen als VP Sales benadrukken. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Simone en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Simone Allerts, DHL Express Nederland

Inschrijven
speaker
Simone Allerts

VP Sales

Simone Allerts ontwikkelt samen met haar team van sales managers de visie, het beleid en de commerciële strategie van DHL Express in Nederland. In het begin van 2023 lanceerde DHL Express, hun divisie voor wereldwijde koeriers-, express- en pakketdiensten, GoGreen Plus. De nieuwe dienst stelt klanten in staat om de koolstofemissies die gepaard gaan met hun zendingen te verminderen door SAF in te zetten. Simone Allerts deelt graag haar belangrijkste inzichten en verkoopuitdagingen.

Company
DHL Express Nederland

Informatie
Onderwerp

Sustainable Aviation Fuel (SAF) is momenteel de beste optie om de uitstoot van de luchtvaart te verminderen, maar het gaat gepaard met hogere kosten, wat de brede productie ervan belemmert. Sinds 2016 hebben meer dan 450.000 vluchten SAF gebruikt, maar het vertegenwoordigt nog steeds slechts ongeveer 0,01% van de markt voor vliegtuigbrandstof. Dit geldt niet alleen voor de brandstofmarkt, maar in het algemeen kunnen duurzame oplossingen duurder zijn. Dit brengt de uitdaging met zich mee hoe jij, als Verkoopprofessional, een effectieve verkoopstrategie kunt ontwikkelen en partners en klanten kunt overtuigen om duurzaamheid te integreren.

Programma

Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Sessie 1 van 3 met betrekking tot het Commercial Strategy platform

Doelgroep

Directors Commercial, Sales, Strategy & Business Development

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.