The Commercial Strategy of Decathlon Netherlands | Delivering change in line with customers’ demands

6 september 2023

Tijdens dit Vision Dinner zal Wouter Mans, Commercial Director bij Decathlon Nederland, vertellen hoe hij en zijn team impact maken door een klantgerichte benadering toe te passen in plaats van een oplossingsgerichte benadering. Door gebruik te maken van klantinzichten optimaliseren zij het aanbod voor Nederlanders (zowel in producten als in diensten). Wouter zal vertellen hoe en waarom Decathlon de sporthub wordt voor elke sportman en sportvrouw. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Wouter en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Wouter Mans, Decathlon Nederland

Inschrijven
speaker
Wouter Mans

Commercial Director

Company
Decathlon Nederland

Informatie
Onderwerp

Het mandaat van de Sales/Commercial Director is breed omdat het uitgebreide functionele kennis vereist op het gebied van marketing, financiën, business development en technologie. In de wereld van vandaag is het zelfs nog belangrijker vanwege zijn rol bij het waarmaken van interne en externe merkbeloften die berusten op een mentaliteit waarbij de mens centraal staat. De commercieel leider is als geen ander in staat om het grote geheel van de organisatie aan de CEO te schetsen en het standpunt van de klant te verwoorden.

Programma

Locatie: Regio Utrecht

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Sessie 2 van 3 over het Commercial Strategy platform

Doelgroep

Voor Directeuren Commercieel, Sales, Strategie & Business Development

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.