Vision Dinner met Vandemoortele

9 juni 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Gökalp Gultekin, Digital Marketing & eCommerce Group Director bij Vandemoortele, ingaan op de datagedreven transformatiestrategie en datastructuur, en hoe de B2C-marktinzichten en -technologieën voor B2B kunnen worden gebruikt. Verder zal Gökalp inzichten delen met betrekking tot de opzet van de nieuwe data- en analysefundamenten, wat een enkele bron van waarheid is voor de online en offline kanalen. Na zijn presentatie is er een gemodereerde discussie met Gökalp en de andere deelnemers. Je bent van harte welkom om mee te doen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Gokalp Gultekin, Vandemoortele

Inschrijven
Speaker
Gokalp Gultekin

Digital Marketing and eCommerce Group Director

Na zeven jaar in diverse eCommerce en business performance-gerelateerde functies bij Unilever te hebben gewerkt, is Gökalp Gultekin nu verantwoordelijk voor Digital Marketing en eCommerce binnen Vandemoortele. Gökalp heeft ervaring met het transformeren van marketingmodellen en -strategieën. Hij is gepassioneerd in het verkennen van nieuwe kansen en creatief zijn, die hij gebruikt om de organisatie te laten bloeien en voor de optimalisatie van de klantreis.

Company
Vandemoortele

Informatie
Onderwerp

We bevinden ons midden in een aanzienlijke digitale disruptie, waarbij bedrijven en consumenten steeds vaker online kanalen gebruiken om zaken te doen en aan hun behoeften te voldoen. Maar hoe moet je er mee om gaan en tegelijkertijd een datagedreven transformatiestrategie ontwikkelen? De leidraad van voedingsconcern Vandemoortele is om in te spelen op de behoeften van de klant en klantgericht te zijn. De nieuwe huisstijl van Vandemoortele, ontworpen om belanghebbenden te promoten en te inspireren, is gekoppeld aan een digitale marketingtransformatie en nieuwe marketingtechnologieën.

Programma

17:30 - 20:30
Locatie: Omgeving Utrecht

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Directors in (Digital) Marketing en eCommerce

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.