De marketingstrategie van Just Eat Takeaway.com in Noordwest-Europa

22 september 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Michael Blankert, Head of Marketing voor Just Eat Takeaway.com in West-Europa en Scandinavië, zijn geleerde lessen delen met betrekking tot Brand Building vs Leads en het datagestuurde besluitvormingsproces. Na zijn presentatie is er een gemodereerde discussie met Michael en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om mee te doen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Michael Blankert, Just Eat Takeaway.com

Inschrijven
speaker
Michael Blankert

Head of Marketing Northwest Europe

Na meer dan 12 jaar bij PepsiCo te hebben gewerkt, is Michael Blankert verantwoordelijk voor de marketing bij Just Eat Takeaway.com voor de regio Noordwest-Europa. Als digitale koploper zijn de marketingstrategie en -praktijken cruciaal voor het succes van Just Eat Takeaway.com. Met zijn ervaringen in de food & beverage en tech industrie ligt Michaels expertise in strategie ontwikkeling, brand activation, en communicatie. Hij is gepassioneerd door consumenteninzichten en groeiende merken.

Company
Just Eat Takeaway.com

Informatie
Onderwerp

Binnen de groeiende Nederlandse food delivery markt zoekt koploper Just Eat Takeaway.com continu groei. Ondanks hun hoge naamsbekendheid zijn er mogelijkheden op gebieden zoals marktpenetratie en klantgebruik. De strategie van Just Eat Takeaway.com is anders in minder volwassen markten. Nederland is de meest volwassen van de markten met de hoogste penetratie, in vergelijking met Frankrijk, dat een nieuwere en minder volwassen markt is. Dus hoe onderscheid Just Eat Takeaway.com de strategieën in volwassen markten om dominant te blijven, en in minder volwassen markten om de categorie te laten groeien en tegelijkertijd schaalbaar te blijven?

Programma

Locatie: n.t.b.
17:30 - 20:30

Meer informatie volgt.

Doelgroep

Event voor directeuren in Data en (Digital) Marketing

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.