Verbinding maken met Gen Z: Hoe GrandVision contact maakt met hun toekomstige klanten

8 september 2022

Tijdens dit Vision Dinner zal Shally Luo haar lessen delen met betrekking tot de digitale marketingtransformaties en de op leeftijd gebaseerde marketingstrategie binnen GrandVision. Na haar presentatie is er een gemodereerde discussie met Shally en de andere deelnemers. Je bent van harte welkom om mee te doen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Shally Luo, GrandVision

Inschrijven
speaker
Shally Luo

Global Head of Digital Brand Marketing

Voordat Shally Luo bij GrandVision begon, werkte ze aan meerdere projecten op het gebied van transformatie, marketing en digitalisering bij Intel, TomTom en Adidas. Binnen GrandVision is Shally verantwoordelijk voor de digitale transformatie van het bedrijf in deze traditionele markt. De verschuiving naar online actief zijn, focussen op GenZ en reflecteren op de marketingcampagnes van GrandVision is waar Shally aan werkt.

Company
GrandVision

Informatie
Onderwerp

In het huidige digitale tijdperk zijn digitale kanalen cruciaal voor het succes van een bedrijf. In een sector die sterk leunt op fysieke touchpoints, zoals de optische industrie, heeft deze verschuiving ook plaatsgevonden. De strategie van GrandVision is gericht op het integreren van digitale marketing door rekening te houden met de specifieke interesse van alle leeftijdsgroepen. Shally Luo, Head of Digital Marketing heeft bijvoorbeeld een marketingstrategie geïmplementeerd die TikTok omvat als een interactieve manier om het dragen van een bril te promoten bij de digital native-generatie.

Programma

17:30 - 20:30

Locatie: Fysiek regio Utrecht of Amsterdam

Doelgroep

Directeuren Marketing & Digital

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.