Empowering the Virtual Selling | Environment Lely’s approach to digital commerce

30 november 2022

Tijdens dit Vision Dinner deelt Gijs Scholman, CCO bij Lely Holding, perspectieven op de digitale adoptie en overgang van slechts één fysiek kanaal (de dealers) naar online kanalen die 24/7 beschikbaar zijn. Na zijn presentatie is er een gemodereerd gesprek met Gijs en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Gijs Scholman, Lely

Inschrijven
speaker
Gijs Scholman

CCO

Gijs werkt al ruim negen jaar binnen Lely als CCO. Daarvoor vervulde hij jarenlang wereldwijd diverse managementfuncties bij Provimi. Met zijn specialisme in waardecreatie, strategische bedrijfsplanning en verschillende culturen wil hij het verkoopgebied bij Lely digitaliseren en innoveren. Hij gelooft in het wereldwijd creëren van een unieke en gepersonaliseerde klantervaring. Om dit te realiseren werken Gijs en zijn team aan het creëren van een startpunt en het uitbouwen daarvan, en het professionaliseren van de op elkaar afgestemde verkoopkanalen in een omnichannel-aanpak.

Company
Lely

Informatie
Onderwerp

Door de COVID-19-pandemie zijn de verkoopprocessen veranderd, terwijl het vertrouwen in tools en verkoop technologie die tijd bespaart is toegenomen. Het snel kunnen omgaan en omarmen van verandering is dan ook een succesfactor in sales. Lely, de leverancier van landbouwmachines, met een indirect verkoopmodel en meer dan 25.000 klanten wereldwijd, zet steeds meer in op een digitale commerciële aanpak.

Programma

Locatie: Landgoederij, Bunnik
17:30 - 20:30

Doelgroep

Evenement voor directeuren in Sales

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.