Customer Engagement Network Netherlands: een warm welkom in een wereldwijde hotel keten

7 december 2022

Tijdens deze sessie zal Maurice Ajanaku, Global Marketing Director bij citizenM hotels, een presentatie geven. U bent van harte welkom om de sfeer in het citizenM hotel Rotterdam zelf te ervaren!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Maurice Ajanaku, citizenM

Inschrijven
speaker
Maurice Ajanaku

Global Marketing Director

Company
citizenM

Informatie
Onderwerp

Een interactieve verbinding met klanten is cruciaal voor merkloyaliteit, maar gestandaardiseerde marketingpraktijken resulteren vaak in een gedigitaliseerde niet-persoonlijke klantrelatie. Bij citizenM willen ze dat anders doen, waarbij een persoonlijke klantervaring in hun DNA is geïntegreerd, kenmerkend voor de citizenM hotels. Maurice Ajanaku, Marketing Director bij citizenM, heeft een merk opgebouwd rond klanten door gemeenschappen erbij te betrekken en de voorkeuren van diverse doelgroepen wereldwijd te integreren. CitizenM heeft nu een coherente wereldwijde merkidentiteit die inspeelt op lokale eisen en een herkenbare citizenM-ervaring, inclusief de uitdrukking van persoonlijkheid en merkwaarden van de medewerkers die de klantloyaliteit vergroten.

Programma

16:00 - 18:45

Locatie: Rotterdam

Doelgroep

Directors in Digital, Marketing, en Customer Experience

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.