Volgende stappen in een groeiende competitieve markt | Hoe Signify haar Philips Hue slimme verlichtingspropositie blijft onderscheiden

10 oktober 2024

In 2011 lanceerde Jeroen de Waal, toenmalig Head of Global Product Management, samen met zijn team Philips Hue vanaf de grond. In het afgelopen decennium is Philips Hue uitgegroeid tot €500 miljoen aan wereldwijde verkoop. Hoewel we het succes uit het verleden kunnen bevestigen, moet Signify (eigenaar van Philips Hue) blijven innoveren in een steeds competitievere markt waar verschillende nieuwe spelers zijn toegetreden. Momenteel is Jeroen de marktleider voor de Benelux en tijdens dit Vision Dinner zal hij de uitdagingen bespreken die gepaard gaan met concurrentie en ingaan op het onderwerp van een goed doordachte prijsstrategie. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Jeroen en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

Jeroen de Waal, Signify

Inschrijven
speaker
Jeroen de Waal

Market Leader Benelux – Consumer Business

Als marktleider Consumer Business is Jeroen P&L-verantwoordelijk voor alle verkoop en marketing van Signify consumentenverlichting in de Benelux. Belangrijke merken zijn Philips LED, Philips Hue en WiZ, met in totaal 60 FTE-medewerkers. Jeroen heeft meer dan 20 jaar ervaring bij Philips & Signify.

Company
Signify

Informatie
Onderwerp

In 2011 lanceerde Jeroen de Waal, toenmalig Head of Global Product Management, samen met zijn team Philips Hue vanaf de grond. In het afgelopen decennium is Philips Hue uitgegroeid tot €500 miljoen aan wereldwijde verkoop. Hoewel we het succes uit het verleden kunnen bevestigen, moet Signify (eigenaar van Philips Hue) blijven innoveren in een steeds competitievere markt waar verschillende nieuwe spelers zijn toegetreden. Momenteel is Jeroen de Market Leader voor de Benelux en tijdens dit Vision Dinner zal hij de uitdagingen bespreken die gepaard gaan met concurrentie en ingaan op het onderwerp van een goed doordachte prijsstrategie. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Jeroen en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

Programma

Locatie: Restaurant Vuur, Baarn

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directeuren Commercie, Verkoop, Strategie & Business Development

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.