The Commercial Strategy of Decathlon Netherlands | Delivering change in line with customers’ demands

19 maart 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Kai Janssen, Head of Retail bij Decathlon Nederland, bespreken hoe hij en zijn team impact creëren door een klantgerichte benadering toe te passen in plaats van een oplossingsgerichte benadering. Door gebruik te maken van inzichten van klanten optimaliseren zij het aanbod voor Nederlandse klanten, zowel op het gebied van producten als op het gebied van diensten. Kai zal delen hoe en waarom Decathlon de sportieve hub wil worden voor elke sporter. Na de presentatie is er gelegenheid voor een open discussie met Kai en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Kai Janssen, Decathlon Nederland

Inschrijven
speaker
Kai Janssen

Head of Retail

Kai Janssen bepaalt de retailstrategie en het commerciële plan per regio bij Decathlon in Nederland. Dit omvat ervoor zorgen dat de klantbehoeften worden vervuld met de juiste producten, op de juiste plaats, op het juiste moment en tegen de juiste prijs. Een goed uitgevoerde strategie resulteert in het behalen van alle 3 de prestatie-indicatoren voor Decathlon: Tevreden klanten, tevreden medewerkers en een 'gelukkige' omgeving.

Company
Decathlon Nederland

Informatie
Onderwerp

Het mandaat van de Sales/Commercial Director is breed omdat het uitgebreide functionele kennis vereist op het gebied van marketing, financiën, business development en technologie. In de wereld van vandaag is het zelfs nog belangrijker vanwege zijn rol bij het waarmaken van interne en externe merkbeloften die berusten op een mentaliteit waarbij de mens centraal staat. De commercieel leider is als geen ander in staat om het grote geheel van de organisatie aan de CEO te schetsen en het standpunt van de klant te verwoorden.

Programma

Locatie: Landgoed Groot Kievitsdal, Hilversumsestraatweg 19, 3744 KB Baarn.

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Sessie 2 van 3 over het Commercial Strategy platform

Doelgroep

Voor Directeuren Commercieel, Sales, Strategie & Business Development

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.