Quantum Computing: The Inevitable Threat | How Technological Advancements in the Future Affect Security Today

26 maart 2024

Tijdens deze Vision Dinner bij het met een Michelin-ster bekroonde Restaurant 't Amsterdammertje, licht Amir Vashkover, Hoofd Data Security bij Philips, zijn strategie toe om om te gaan met de dreiging van kwantumcomputing. Dit omvat toegangsbeheer, leiderschap bij het omgaan met onzekere gebeurtenissen en andere beveiligingsstrategieën die niet gebaseerd zijn op versleuteling. Na de presentatie is er gelegenheid voor open discussies met Amir en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Amir Vashkover, Philips

Inschrijven
speaker
Amir Vashkover

Head of Philips Data Security

Amir Vashkover is een doorgewinterde technologieleider met uitgebreide ervaring in zowel operationele als leidinggevende functies binnen het vakgebied van Cybersecurity. Momenteel leidt hij de Data Protection-divisie van Philips, na een periode als Information & Markets Cyber Security Officer voor de regio EMEA. Daarvoor heeft Amir dienst gedaan bij CyberMDX als zowel CISO (Chief Information Security Officer) als VP (Vice President) of Strategic Alliances & Partner Management. Hij heeft een universitair diploma in Electrical & Computer Engineering van de Ben-Gurion University, en een MBA van de Bar-Ilan University in Israël. Voorafgaand aan zijn commerciële carrière heeft Amir gediend in het Israëlische leger, tot de rang van luitenant-kolonel (res.), waar hij leiding gaf aan grote veldeenheden.

Company
Philips

Informatie
Onderwerp

Cybersecurity is een volatiel vakgebied geweest: van computerraces met hackers tot zero-day exploits, beveiligingsprofessionals hebben altijd flexibel moeten zijn. Dat geldt vooral voor de recente ontwikkelingen in de kwantumcomputing. Het is niet de vraag of, maar wanneer kwantumcomputing commercieel haalbaar wordt. Men verwacht dat het in staat zal zijn om vrijwel alle bestaande versleutelingstechnieken te doorbreken. Dit betekent dat gegevens nu gestolen kunnen worden en in de toekomst ontcijferd kunnen worden volgens het zogenaamde "Oogsten Nu, Later Decrypteren" paradigma. Daarom vereisen deze bedreigingen niet alleen een goed doordachte, veelzijdige reactie, maar is ook tijd van essentieel belang.

Programma

Locatie: Michelin Restaurant ‘t Amsterdammertje, Rijksstraatweg 119, 3632 AB Loenen aan de Vecht

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Security Enterprise Architects

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.