Van Awareness naar Security Action | Van een Gesimuleerde Slechte Dag naar Echte Verandering bij Orbia

20 juni 2024

Sluit u aan bij dit unieke Vision Dinner op 20 juni waarbij Andrea Bergamini zijn Security Strategie zal delen, het belang van het afstemmen van IT- en OT-infrastructuur zal bespreken en ons meeneemt op zijn reis van plan tot acceptatie in de bestuurskamer tot actie bij de operaties van Orbia wereldwijd. Andrea's presentatie zal ingaan op onderwerpen als communicatie met de bestuurskamer, bewustwording, governance, en hoe hij de Raad min of meer vroeg om zijn werk moeilijker te maken! Meld u nu aan om een plekje te bemachtigen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Andrea Bergamini, Orbia

Inschrijven
speaker
Andrea Bergamini

Vice President, Global Infrastructure and Chief Information Security Officer

Andrea Bergamini studeerde Telecommunications Engineering voordat hij zijn loopbaan in de technologie begon. Gedurende de daaropvolgende 20 jaar maakte hij geleidelijk de overstap naar audit, vervolgens risk management en uiteindelijk cybersecurity. Hij had het voorrecht om te werken bij bedrijven als General Electric, HEINEKEN en Cargill, voordat hij in 2021 bij Orbia kwam als CISO, en vervolgens zijn rol uitbreidde als VP Global Infrastructure in 2023.

Company
Orbia

Informatie
Onderwerp

Andrea Bergamini, VP Global Infrastructure & CISO, heeft al eerder "slechte dagen" meegemaakt en heeft aanzienlijke inspanningen gewijd aan het verbeteren van de cybercrisismanagementcapaciteiten van Orbia door vanaf dag 1 een dubbele benadering van onderling verbonden IT- en OT-beveiliging te gebruiken. Er was echter meer werk nodig om een juiste top-level sponsoring te verkrijgen, en dit beïnvloedde het tempo van ieder door security geleide initiatief.

Dit veranderde allemaal nadat Orbia, een industrieel, productie- en chemisch bedrijf met 25.000 werknemers en meer dan 150 productielocaties wereldwijd, een cybercrisis-simulatie had uitgevoerd met het bestuur van Orbia. Deze simulatie, ontworpen om de intensiteit van een live cybercrisis na te bootsen, zorgde voor een openbarende ervaring voor de bestuursleden. Andrea kon gebruik maken van deze inzichten om steun te krijgen, zowel financieel als in de focus van het bestuur, om een 3-jarenplan uit te voeren, momenteel in volle gang, om de OT-beveiliging van Orbia daadwerkelijk te verbeteren.

Programma

Locatie: Fort de Gagel, Utrecht

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

CISO cross

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.