Tradition or Sedition: Two Cybersecurity Strategies Compared | With Ori Fragman, Hapag-Lloyd & Tal Arad, Carlsberg

27 maart 2024

Sluit je aan voor een uniek Vision Dinner op 27 maart, waar Tal & Ori ons door hun benaderingen zullen leiden en de voor- en nadelen van hun respectievelijke strategieën zullen bespreken, met een schat aan praktijkervaring. Na de presentatie is er voldoende tijd voor u om deel te nemen aan de discussie en te netwerken met collega's. Markeer de datum in uw agenda om dit evenement niet te missen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Tal Arad, Carlsberg

Ori Fragman, Hapag-Lloyd

Inschrijven
speaker
Tal Arad

CTO

Tal Arad begon als Operational Security Officer bij de IDF. Nadat hij terugkeerde naar de civiele wereld, bekleedde hij informatiebeveiligingsposities bij Comsec, Orange en Canon voordat hij CISO werd bij CEVA Logistics. Daarna ging hij naar Carlsberg waar hij Group CISO was voordat hij in oktober van dit jaar CTO werd.

Company
Carlsberg

speaker
Ori Fragman

CISO

Ori Fragman's carrière strekt zich uit over meer dan een decennium en in die tijd heeft Ori te veel relevante banen binnen cybersecurity gehad om hier op te sommen. De hoogtepunten zijn echter onder meer een CEO-positie bij Comsec, waarna hij bij Ahold Delhaize kwam om te dienen als hun VP Information Security voor Indonesië & Europa voordat hij belandde bij zijn huidige baan als CISO van Hapag-Lloyd.

Company
Hapag-Lloyd

moderator
Hamid Abedini

Managing Director

Hamid Abedini, Managing Director van Avit Nederland, heeft een uitgebreide trackrecord in IT van meer dan 18 jaar, waarvan de laatste 11 jaar bij Avit. Hier heeft hij actief bijgedragen aan de transformatie van Avit van een traditionele system integrator naar een vooruitstrevende Managed Security Services provider met focus op Cisco. Hamid, een gelover in de synergie tussen beveiliging en duurzaamheid in digitale infrastructuren, staat bekend om zijn passie voor innovatie. Als moderator van het Vision Dinner "Tradition or Sedition: Two Cybersecurity Strategies Compared," leidt hij discussies met diepgaande kennis en visie.

Company
Avit Nederland

Informatie
Onderwerp

Alle wegen leiden misschien naar Rome, maar als het gaat om bedrijfsstrategie draait het allemaal om de snelste, goedkoopste of anderszins beste weg naar Rome. In cybersecurity is er geen verschil. Ori Fragman, CISO bij Hapag-Lloyd, en Tal Arad, CTO (voormalig CISO) bij Carlsberg, zijn niet alleen gerespecteerde security professionals, ze zijn ook goede vrienden. Ondanks de overeenkomsten hebben Tal & Ori echter radicaal verschillende benaderingen van cybersecurity binnen hun respectievelijke bedrijven. Waar Tal een meer traditionele aanpak hanteert met verschillende grotere teams die verantwoordelijk zijn voor specifieke delen van de beveiligingsinfrastructuur (backed, UI, enz.), geeft Ori de voorkeur aan een opstelling die meer verbonden is met specifieke platforms en bedrijfseenheden met kleinere teams die verantwoordelijk zijn voor de end-to-end beveiliging van hun platform.

Programma

Locatie: Restaurant 't Amsterdammetje, Loenen aan de Vecht

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

CISO

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.