De implicaties van AI voor Cybersecurity | Innovaties van de Toekomst

6 juni 2024

Tijdens dit Vision Dinner zal Andriy Podstavnychy ingaan op zijn aanpak voor het beheren van AI, waarbij hij bespreekt hoe hij risico's afweegt tegen potentiële beloningen en strategieën implementeert om AI-gerelateerde bedreigingen binnen zijn organisatie te beperken. U bent van harte welkom om deel te nemen terwijl we deze cruciale onderwerpen verkennen.

Andriy Podstavnychy, Arcadis

Inschrijven
speaker
Andriy Podstavnychy

Head of InfoSec Risk / Deputy CISO

Andriy Podstavnychy is een ervaren leider op het gebied van informatiebeveiliging met een sterke technische achtergrond, bedreven in het opzetten van Security Operations Centers (SOC), gespecialiseerd in open-source intelligence. Andriy richt zich op zowel mensen als technologie en werkt samen met een team van informatiebeveiligingsfunctionarissen om Arcadis veilig te houden. Momenteel is hij ook verantwoordelijk voor de inspanningen van Arcadis om risico's te beheren die gepaard gaan met de implementatie van AI. Hij is iets meer dan een jaar actief in zijn huidige rol.

Company
Arcadis

Informatie
Onderwerp

De tech industrie heeft altijd al bekend gestaan om de snelle vooruitgang in plaats van gestage vooruitgang, en de recente opkomst van AI is daarop geen uitzondering. Hoewel dit de aandacht van de wereld heeft getrokken met innovaties zoals ChatGPT, presenteert het ook een uitdaging voor beveiligingsprofessionals die snel de risico's moeten beoordelen die worden veroorzaakt door Large Language Models (LLMs).

Binnen Arcadis, en onder leiding van Andriy Podstavnychy, Deputy CISO, is het van cruciaal belang om een juiste balans te vinden. Ze moeten navigeren tussen overmatige voorzichtigheid, die de vooruitgang kan belemmeren, en lakse beveiligingsmaatregelen die kunnen leiden tot ernstige inbreuken op kritieke infrastructuur. Andriy benadrukt dat hoewel het technologische aspect cruciaal is, investeren in menselijke ontwikkeling van het grootste belang is voor duurzaam succes. Hij gelooft dat organisaties moeten leiden in het opleiden van hun personeel over AI om de kenniskloof te overbruggen en een effectief gebruik van AI-tools te waarborgen. Daarom ontwikkelt Arcadis actief een trainingscurriculum om haar personeel uit te rusten met essentiële AI-competenties.

Programma

Locatie: Tutto Pepe, Baarn

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

CISO

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.