Klanten Veilig Houden van Connected Lights tot aan Connected Home | De (Customer) Identity & Access Management reis van Signify’s Philips Hue

27 juni 2024

Tijdens dit Vision Dinner op 27 juni zullen Leon Bouwmeester en Korjan van Wieringen ons meenemen door hun doelen, de beveiligingsstrategie van Signify, en de reis van klantidentiteit & toegangsbeheer. U bent van harte welkom om deel te nemen aan de discussie terwijl we deze interessante onderwerpen verkennen.

Leon Bouwmeester, Signify

Korjan van Wieringen, Q42

Inschrijven
speaker
Leon Bouwmeester

Head of Hue platform cluster

Leon Bouwmeester werkt sinds januari 2014 bij Philips Hue. Beginnend bij Philips als System Architect / Product Owner Philips Hue cloud, was Leon meer dan tien jaar betrokken bij de ontwikkeling van Philips Hue tot het platform dat het vandaag de dag is.

Company
Signify

speaker
Korjan van Wieringen

Creative Software Engineer

Samen met Leon maakt Korjan deel uit van het operationele duo achter het Hue Platform. Ze hebben jarenlang samengewerkt om van Hue te maken wat het vandaag is.

Met zijn achtergrond als Creative Software Engineer bij Q42 is hij onderdeel van een groep van 90 creatieve technologen die digitale producten bouwen die het leven van mensen slimmer, beter en leuker maken. Ze helpen organisaties van ideeën tot impactvolle producten met miljoenen gebruikers per jaar. Apps, websites, verbonden apparaten en AI-toepassingen die elke Nederlander op een bepaald moment gebruikt.

Company
Q42

Informatie
Onderwerp

Vanaf het prille begin van het Internet of Things is beveiliging van de digitale infrastructuur altijd een grote zorg geweest, en dat is niet anders voor Signify's Philips Hue. Sinds 2012 is beveiliging altijd een van de topprioriteiten voor het platform geweest, maar de vorm die die beveiliging aanneemt is sterk veranderd. Waar Hue vroeger een platform was dat zich uitsluitend op verlichting richtte, is het nu uitgegroeid tot een platform met beveiligingscamera's, contactsensoren en cloudverbindingen, en de beveiliging moet meegroeien met deze nieuwe mogelijkheden.

Leon Bouwmeester, Hoofd van het Hue Platform Cluster bij Signify, en Korjan van Wieringen, Software Engineer, hebben het tot hun missie gemaakt om Hue-verlichting net zo veilig te maken als het snel schakelen van een lichtschakelaar, terwijl ze ook het platform veilig houden bij de overgang naar andere gebieden dan verlichting. Signify doet dit door over te stappen van een op apparaten georiënteerde naar een op gebruikers-/accounts georiënteerde infrastructuur en door het implementeren van een klantidentiteits- en toegangsbeheerstrategie die kan meegaan met hun voortdurend veranderende eisen. Dit zorgt er niet alleen voor dat Hue veilig blijft, maar maakt ook de soepele klantervaring mogelijk die de klanten van Signify zijn gaan verwachten.

Programma

Locatie: Restaurant de HFSLG, Vossenlaan 28, 3735 KN Bosch en Duin

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Enterprise Architects, Security Architects & IAM Leads

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers.
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.