The Dilemma of Rising Security Costs | Insights into Cost-Effective Security Strategies at ING

29 februari 2024

Tijdens deze Vision Dinner onthult Mike zijn diagnostische strategieën om te benadrukken hoe hij gebieden aanwijst voor een kosteneffectievere structuur zonder de veiligheid in gevaar te brengen. Na de presentatie is er gelegenheid voor open discussies met Mike en de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Mike Chung, ING

Inschrijven
speaker
Mike Chung

Chief Security Architect

Mike Chung is een ervaren leider op het gebied van beveiliging met meer dan een decennium aan ervaring in het vak. Voor zijn huidige functie als Chief Security Architect & Head of Global Security Strategy & Architecture werkte hij onder andere bij KPMG, HP en IBM.

Company
ING

Informatie
Onderwerp

In de afgelopen jaren is de escalatie van uitgaven op het gebied van cyberbeveiliging verergerd door de stijging van de rentetarieven. Dit leidde tot hogere leenkosten en bijgevolg tot een sterke aandrang van het leiderschap om de kosten te verlagen. Mike Chung, Chief Security Architect bij ING, manoeuvreert tussen de ingewikkelde balans van kostenefficiëntie en het handhaven van robuuste beveiligingsmaatregelen. In deze zoektocht daagt hij verschillende gebieden van uitgaven uit, zoals personeel en cyberbeveiligingsproducten. Vanuit dit perspectief presenteert hij een strategie om deze gebieden aan te pakken.

Programma

Locatie: Restaurant de HFSLG, Vossenlaan 28, 3735 KN Bosch en Duin

17:30 | Start programma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

CISO’s, Senior Managers Information Security

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.