Cyber Security & Business Continuity

Uitdagingen in Cyber Security & Business Continuity

Goede cyber security practices implementeren is voor alle organisaties, zowel publiek als privaat, een topprioriteit. Nieuwe (technologische) ontwikkelingen creëren kansen voor onze maatschappij, maar stellen kwaadwillenden tegelijkertijd in staat om daar inbreuk op te maken.

Onder het thema Cyber Security & Business Continuity gaat het Flevum netwerk met elkaar in gesprek over onder andere cyberveiligheid, de ontwikkeling van Nederlandse veiligheidsproducten en nieuwe trends op dit gebied. Op deze manier biedt Flevum een veilige en vertrouwde omgeving waar inzichten op het gebied van security besproken en gedeeld kunnen worden.

  • Ontwikkeling van nieuwe veiligheidsproducten
  • Beschermen van vitale processen
  • Ecosysteem van kennis en expertise
Laad meer Sessies

Recente voorbeelden uit de praktijk

Benieuwd of deelnemen aan een sessie iets voor u is? Ter inspiratie lichten wij graag enkele sessies uit binnen Security die wij samen met onze partners hebben mogen organiseren.

Security in de 21ste eeuw

Tijdens deze sessie ging Patricia Zorko in op het belang van een goede samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven om Nederland als een 'safe place to do business' te positioneren

Bekijk Case

De samenwerking van Security

Tijdens deze sessie werd besproken hoe veiligheidsproducten worden geproduceerd binnen ecosystemen. Hierbij werd het belang van ontwikkelen en innoveren nogmaals sterk benadrukt.

Bekijk Case

Pandora’s Cyber Security Box

Tijdens deze sessie ging Ori Fragman dieper in op de cyber security van Ahold Delhaize. Hierbij behandelde hij gemeenschappelijke vraagstukken met relevantie voor de deelnemers.

Bekijk Case

Data Security in een data-gedreven maatschappij

Tijdens deze sessie gingen Ron Kolkman en Hans de Vries in op onder andere de samenwerkingen tussen private en publieke partijen om zo cyber security te verbeteren.

Bekijk Case
Waarom

Daarom Flevum

Als u op zoek bent naar de uitwisseling van kennis en ervaringen met collega’s uit uw vakgebied, dan biedt Flevum een ruim aanbod aan programma’s, waarin u met elkaar in gesprek kunt gaan. Onze bijeenkomsten zijn geënt op de onderstaande peilers.

Kleinschalig

Omdat discussie en dialoog centraal staat tijdens onze bijeenkomsten, zijn onze bijeenkomsten kleinschalig van aard. Op die manier borgen wij dat er voor iedere deelnemer voldoende gelegenheid is om in de dialoog te participeren. De deelnemersgroep varieert van 10 tot 25 deelnemers.

Cross-industry

Bij het grootste gedeelte van onze bijeenkomsten, brengen wij een cross-sectorale deelnemersgroep bijeen. Dit betekent dat de deelnemers ervaringen kunnen delen met peers vanuit andere branches en op die manier over en weer van elkaar kunnen leren.

Praktijkgerichte sprekers

De bijeenkomst wordt ingeleid door een spreker uit de praktijk. Onze sprekers bekleden strategische functies binnen de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven, de overheid of de zorg. De spreker reflecteert vanuit zijn of haar eigen ervaring en visie op het onderwerp dat tijdens de bijeenkomst centraal staat en dient als opmaat naar de dialoog en discussie die daarop volgt.

Peer-to-peer & cross-learning

Onze bijeenkomsten zijn gericht op peer-to-peer uitwisseling van kennis met een cross functioneel karakter. Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat bestuurders met bestuurders in gesprek gaan, HR directeuren met HR Directeuren, maar juist ook Data directeuren met IT Directeuren of Financieel Directeuren. Door iedere aanmelding die wij ontvangen te screenen aan de hand van de doelgroep die vooraf is bepaald, kunnen wij de peer-to-peer uitwisseling die wij beloven, garanderen.

Chatham House Rule

Om de dialoog tijdens onze bijeenkomsten zo open en eerlijk mogelijk te maken en de deelnemers in de gelegenheid te stellen om niet alleen successen, maar juist ook uitdagingen te delen, vinden onze bijeenkomsten plaats in besloten setting (de Chatham House Rule is van toepassing). Concreet betekent dit dat wij geen opnames van elkaar of de presentatie maken en dat gedeelde informatie binnen de groep van deelnemers blijft.

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.