Charting the Path of Sustainability and Innovation at AkzoNobel | Discussing Strategies, Challenges, and Solutions

7 december 2023

Tijdens dit Vision Dinner zal Roger Jakeman, CTO bij AkzoNobel, zijn ervaringen en de dynamische intersectie van duurzaamheid en innovatie uitleggen. Huidige uitdagingen en toekomstperspectieven zullen centrale onderwerpen zijn. Daarnaast worden de aankomende EU Green Deal en CSRD Compliance besproken. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Roger Jakeman, AkzoNobel

Inschrijven
speaker
Roger Jakeman

CTO

Roger Jakeman heeft het grootste deel van zijn carrière in technische markten gewerkt. Sinds 2006 heeft Roger Jakeman bij AkzoNobel in verschillende afdelingen gewerkt. Sinds 2022 is hij de Chief Technology Officer en leidt hij de R&D-afdeling die gericht is op innovatie en productmanagement.

Company
AkzoNobel

Informatie
Onderwerp

De verf- en coatingsindustrie kan een sleutelrol spelen in het decarboniseren van de productie-industrieën wereldwijd. Daarom heeft AkzoNobel voortdurende inspanningen geleverd om duurzaamheid te integreren in alle bedrijfsactiviteiten. De nieuwe strategische introductie van Mensen, Planeet en Verf richt zich op het maken van duurzaamheid tot een dagelijkse prioriteit binnen het bedrijf. Enkele doelen zijn om tegen 2030 de uitstoot van koolstofreductie in de hele waardeketen te halveren, 100% hernieuwbare elektriciteit te gebruiken en geen niet-herbruikbaar afval te hebben. Het uitvoeren van deze visie vereist innovatieve oplossingen en bedrijfstransformaties. Maar hoe breng je deze twee aspecten in harmonie binnen de waardeketen? Hoe beheer en combineer je inspanningen in de hele organisatie? Hoe balanceer je koolstofemissiereductie met kwaliteits- en materiaalbeheer?

Programma

Locatie: Restaurant ‘t Amsterdammertje, Rijksstraatweg 119, 3632 AB Loenen aan de Vecht

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Leidinggevenden in de productie-industrie

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.