Navigating B2B Digital Transformation at Signify: Challenges and Strategies in Legacy system Innovation, Continuity, and User Engagement

28 november 2023

De sessie zal draaien om vragen zoals hoe je een systeem kunt bouwen dat een bestaand systeem vervangt (in tegenstelling tot een transformatie vanaf een blanco vel), hoe je medewerkers die hebben bijgedragen aan deze oude systemen betrokken kunt krijgen in het proces, en hoe je de bedrijfscontinuïteit kunt beheren, aangezien de processen die worden getransformeerd operationeel moeten blijven. Bovendien zal Rufus ingaan op het belang van afstemming van gegevensmodellen en uitdagingen bespreken met betrekking tot het beheer van de verwachtingen van eindgebruikers. Mis deze unieke kans niet om uit zijn verhaal uit de eerste hand te leren en waardevolle discussies aan te gaan met een netwerk van leidinggevenden uit het veld. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Rufus Schuuring, Signify

Inschrijven
speaker
Rufus Schuuring

Director Digital Business Transformation

Rufus Schuuring heeft meer dan 15 jaar ervaring opgedaan op het gebied van Bedrijfstransformatie voordat hij bij Signify kwam, waar hij nu al meer dan 8 jaar werkt als Directeur Digitale Bedrijfstransformatie in de divisie digitale oplossingen.

Company
Signify

Informatie
Onderwerp

Om gelijke tred te houden met een diverse groep professionele klanten (variërend van de Eiffeltoren tot Albert Heijn), is Signify, de verlichtingsdivisie van het 125 jaar oude Philips, begonnen aan een reis van digitale transformatie die niet zonder uitdagingen is geweest. U bent van harte welkom om deel te nemen aan een exclusieve ronde tafelbijeenkomst op 28 november, waarbij Rufus Schuuring, Directeur Digitale Bedrijfstransformatie bij Signify, zijn ervaringen deelt over het navigeren door de uitdagingen van het aandrijven van deze transformatie in een bestaand landschap.

Programma

Locatie: Creative Valley Papendorp, Orteliuslaan 1-27, 3528 BA Utrecht

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Directors Business Transformation and Chief Information Officers

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.