De IT-architectuur voor een datagedreven organisatie: De casus van Shell

3 februari 2022

Tijdens deze Virtual Round Table gaat Ard de Bruijne dieper in op de technische mogelijkheden van de datagedreven organisatie, de architectuurgovernance van Shell en de organisatorische afhankelijkheden. Na zijn presentatie is er een gemodereerde discussie met Ard en de andere deelnemers. Je bent van harte welkom om mee te doen.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Ard de Bruijne, Shell

Inschrijven
Speaker
Ard de Bruijne

Ard de Bruijne heeft uitgebreide ervaring met het definiëren van roadmaps voor architectuur die de bedrijfsvisie ondersteunen. Als Group IT Architect richt Ard zich op de toekomst van Shell's IT-landschap en gaat hij de uitdaging aan hoe een oplossing lokale behoeften kan ondersteunen, maar tegelijkertijd past in de algehele groepsstrategie. Om ervoor te zorgen dat Shell zijn strategische doelen kan bereiken, is Ard vastbesloten ervoor te zorgen dat de hele organisatie de datagedreven aanpak die het bedrijf voor ogen heeft, omarmt.

Company
Shell

Informatie
Onderwerp

Shell is een wereldwijde groep van energie- en petrochemische bedrijven met activiteiten die zijn onderverdeeld in verschillende activiteiten. Het is fundamenteel van mening dat het 100% datagedreven moet worden om innovatieve proposities en schonere energieoplossingen te creëren, de besluitvorming te verbeteren, kosten te verlagen en structureel efficiënter te worden. De IT-architectuur ondersteunt deze transformatie binnen alle verschillende portfolio's. Maar hoe zorg je voor zo'n integraal fundament voor een organisatie die zo groot en zo divers in behoeften is?

Programma

16:30 - 18:30

Microsoft Teams

Doelgroep

CIOs, CTOs & Directors Architecture

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners
Gerelateerde Sessies

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.