Digitale technologie toepassen om projecten te operationaliseren | Digitale innovatie bij Shell

13 april 2023

Voortbouwend op digitale technologietrends, blijft Shell digitale technologieën toepassen om aanzienlijke voordelen te behalen in de manier waarop projecten worden uitgevoerd en fabrieken worden geëxploiteerd. Robotica, AI, Big Data, Internet of Things, geavanceerde analyses en slimmere projectplanningstools zijn enkele van de belangrijkste digitale technologieën die worden gebruikt in de LNG-projecten en -fabrieken van Shell om de efficiëntie en veiligheid te vergroten en de kosten te verlagen.

Tijdens dit Vision Diner zal Dieuwke Boxman-Dijkstra, CIO Conventional Oil & Gas en Integrated Gas bij Shell, nader toelichten hoe Shell het gebruik van data en digitale tools optimaliseert. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Dieuwke Boxman-Dijkstra, Shell

Inschrijven
speaker
Dieuwke Boxman-Dijkstra

CIO Conventional Oil & Gas and Integrated Gas

Company
Shell

Informatie
Onderwerp

In 2019 publiceerde Shell een Liquid Natural Gas (LNG) Outlook waarin stond dat LNG-projecten qua kosten concurrerend kunnen zijn en een schonere brandstof kunnen zijn voor zwaar wegtransport, scheepvaart en industriële gebruikers. Door schaalvergroting zijn de afgelopen jaren stappen gezet. Nu is het de beurt aan de digitale revolutie om verdere stappen te zetten in de olie- en gasindustrie, waarin nog veel te winnen valt.

Programma

Locatie: ‘t Ganzenest, Rijswijk
17:30 - 20:30

Doelgroep

Directors en managers IT & Finance

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.