Hoe TomTom zich keer op keer opnieuw uitvindt | Met Pieter Geelen, medeoprichter TomTom

4 juli 2023

Om competitief te blijven is het voor organisaties essentieel om wendbaar en innovatief te zijn. Naast succesfactoren als leiderschap, cultuur en het aantrekken van de juiste mensen, speelt modernisering van het IT landschap hierin een belangrijke rol. Een flexibel en schaalbaar landschap maakt het immers mogelijk om snel (digitale) innovaties uit te kunnen rollen en in te spelen op nieuwe technologieën.

TomTom heeft de noodzaak van opnieuw uitvinden aan den lijve ondervonden: de introductie van de iPhone met GPS en gratis routeplanners maakten de toekomst van het bedrijf onzeker. TomTom zette daarom vol in op digitale innovatie en de ontwikkeling van nieuwe services op basis van data en analytics (geo locatie technologie). Zo wil zij onder meer een leidende rol spelen in de navigatie van zelfrijdende auto’s.

Tijdens dit Vision Dinner neemt Pieter Geelen, medeoprichter van TomTom, u mee in deze reis met bijbehorende uitdagingen. Aansluitend op zijn presentatie is ruimte voor een uitgebreide dialoog met Pieter en met de andere deelnemers. U bent van harte welkom om deel te nemen!

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Pieter Geelen, TomTom

Inschrijven
speaker
Pieter Geelen

Medeoprichter

Pieter Geelen is ondernemer en medeoprichter van TomTom. In 2016 werd hij tegelijkertijd met de medeoprichters van TomTom (Harold Goddijn, Peter-Frans Pauwels en Corinne Vigreux) benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau omdat zij zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de samenleving. Ook is Pieter oprichter van de Turing Foundation, dat zich richt op het verbeteren van het onderwijs, het bestrijden van lepra, natuurbescherming en steun aan de kunst.

Company
TomTom

Informatie
Onderwerp

Wendbaarheid & Innovatie | IT Modernisering | Leiderschap

Programma

Locatie: Buitenplaats Amerongen

U bent van harte welkom om deel te nemen aan dit Vision Dinner. De ontvangst is vanaf 17.30 uur, het inhoudelijke programma inclusief diner duurt van 18.00 – 20.30 uur. Aansluitend is er gelegenheid voor koffie en netwerken.

Doelgroep

Directeuren en Bestuurders

Voertaal

Nederlands

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.