KPN’s People Driven Digital Transformation | With Hidde Andriessen, IT Director Digital Experience at KPN

12 december 2023

Met de veranderende digitale omgeving besloot KPN dat het een digitale transformatie nodig had om inzicht te herwinnen in zijn architectuur. Hidde Andriessen, IT-directeur Digitale Ervaring, nu een van de leidinggevenden, was betrokken bij verschillende rollen tijdens de transformatie van een bedrijf met weinig tot geen interne IT-kennis naar het KPN zoals we dat vandaag kennen. In plaats van de transformatie te benaderen vanuit een klassiek IT-perspectief, keek Hidde Andriessen door de ogen van de klanten van KPN. Als gevolg daarvan beschikt KPN nu over een Agile IT-infrastructuur gebaseerd op de MACH-principes, een Omni-channel strategie, een Single Shop, en een voortdurende drang om te verbeteren en te innoveren.

Tijdens een uniek Vision Dinner voor leidinggevenden op 12 december zal Andriessen inzicht geven in hoe hij de digitale transformatie van KPN heeft aangepakt, welke uitdagingen hij tegenkwam en welke lessen KPN onderweg heeft geleerd. Meld je aan om uit de eerste hand van zijn verhaal te leren en ervaringen te delen met vakgenoten in een intieme setting aan de ronde tafel.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Hidde Andriessen, KPN

Inschrijven
speaker
Hidde Andriessen

IT Director Digital Experience

Hidde Andriessen is een gepassioneerde leider in de IT/Technologie sector met een drijfveer om continue verbetering te faciliteren. Voor zijn huidige rol werkte Hidde als CTO van XS4ALL, en als IT-directeur Verandering en IT-directeur Klantoplossingen bij KPN.

Company
KPN

Informatie
Onderwerp

Digital Transformation | IT Director's Approach | Leadership Insights

Programma

Locatie: Creative Valley Papendorp, Utrecht

17:30 | Startprogramma (inclusief presentatie, discussie en 3-gangen diner)
20:30 | Einde formeel programma, gelegenheid voor informeel netwerken

Doelgroep

Chief Information Officers & Chief Technology Officers

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.