Staying relevant in today’s turbulent marketplace | The transformation journeys of KPN and Irdeto

28 maart 2023

Tijdens dit Vision Dinner zullen Tatiana Sumina, Transformation Leader bij KPN en Rob Zoon, VP of Finance bij Irdeto een overzicht geven van de belangrijkste zakelijke drijfveren binnen hun organisatie die hebben geleid tot de start van het programma, de uitdagingen en successen van hun transformatietrajecten. Ze zullen de succesvolle digitale transformaties delen die ze hebben doorgevoerd in hun domeinen Finance, Supply Chain en HR. Zowel Tatiana als Rob zullen inzicht geven in hoe deze transformaties hen in staat hebben gesteld waarde te oogsten tijdens - en na - implementatie in een nieuw perspectief.

Na hun eerste presentaties zal Melissa Raczak, Partner bij Deloitte, een openhaardgesprek houden met Tatiana en Rob om de uitdagingen en de geleerde lessen tijdens een dergelijke transformatie te bespreken.

  • Kleinschalige peer sessie
  • Open dialoog door de Chatham House Rule

Tatiana Sumina , KPN

Rob Zoon, Irdeto

Inschrijven
speaker
Tatiana Sumina

Transformation leader, BRIDGE Program Director

Tatiana Sumina's is een leider in de ExCO-telco-industrie die al meer dan 20 jaar bedrijfskritische wereldwijde transformatieprogramma's levert. Daarbij gebruikt ze haar vaardigheden op het gebied van leiderschap in meerdere landen, bedrijfsstrategie, operationeel management, financiën en recentelijk digitalisering. Ze is een vertrouwde adviseur op C-Suite-niveau, een doorgewinterd lid van de stuurgroep en een voorvechter van continue verbetering. Ze werkte eerder bij Golden Telecom, Telenor en VEON en is nu Transformational Leader en Director van het BRIDGE-programma bij KPN in Rotterdam.

Company
KPN

speaker
Rob Zoon

VP of Finance

Rob Zoon is een zeer ervaren financieel adviseur met een sterk analytisch vermogen en strategisch inzicht. Hij is een change agent met het vermogen om bruggen te bouwen in een cross-functionele organisatie om gedeelde verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid vast te stellen. In zijn eigen woorden "levert wat nodig is en verder". Na meer dan 10 jaar bij BT Global Services te hebben gewerkt, kwam Rob in 2013 bij Irdeto en is nu de VP Finance.

Company
Irdeto

moderator
Melissa Raczak

Partner Business Consulting

Melissa Raczak is partner in het technologie-, media- en telecomteam van Deloitte Consulting. Ze heeft meer dan 16 jaar ervaring in het leiden en beheren van wereldwijde transformationele programma's binnen de kabel- en mobiele industrie. Melissa heeft met verschillende telecomklanten gewerkt in technologie-, commerciële en financiële teams. Naast haar klantwerk leidt Melissa de praktijk in de Telcom, Media en Technologie-industrie en is ze een pleitbezorger van de vrouweninitiatieven binnen het netwerk van Deloitte om de vrouwen binnen Deloitte op te bouwen, te ontwikkelen en sterker te maken.

Company
Deloitte

Informatie
Onderwerp

Om meer waarde te creëren en concurrerend te blijven, moeten organisaties onder andere nadenken over het digitaliseren en transformeren van hun bedrijfsprocessen. Om relevant te blijven, is het essentieel om over de strategieën, capaciteiten en het talent te beschikken om succesvolle transformaties te ondersteunen.

Programma

Locatie: Restaurant HFSLG
17:30 - 20:30

We zijn verheugd u uit te nodigen voor dit Vision Dinner, waar u de kans krijgt om van uw collega's te horen en te leren hoe andere organisaties verandering omarmen, versnellen en er eigenaar van worden via succesvolle grootschalige transformaties om waarde toe te voegen aan hun klanten en aandeelhouders.

Doelgroep

Evenement voor transformatieleiders

Voertaal

Engels

Voorwaarden

  • Deelnemers moeten voldoen aan de eerder beschreven doelgroep.
  • Indien we deze sessie gezamenlijk met partners organiseren, worden aanmeldingen ook aan hen voorgelegd.
  • Tijdens al onze sessies is de Chatham House Rule van toepassing. Concreet betekent dit dat de deelnemers vrij zijn om de ontvangen informatie te gebruiken, maar noch de identiteit noch de connectie van de spreker(s), noch die van andere deelnemers, mag worden onthuld. Dit betekent dat er geen verslag, geen foto's en geen opnames worden gemaakt van de bijeenkomst. Ook de presentatie zal achteraf niet worden verspreid onder de deelnemers
Partners

Contactgegevens

Agenda

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze sessies? Meld u dan aan voor de maandelijkse agenda.